bir gece ansýzýn...
bir gece ansýzýn...
15li L yumurta 14,95TL olmuþ, yýlbaþýnda 9,95TL idi, bir önceki yýlbaþý 5,95TL idi.
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yumurtada ki artýþ neredeyse ayçiçkyaðýndaki artýþla yarýþacak. Unda arkalarýndan geliyor
bir halt olacaðý yok.
Dövizcilerin parasý battý! Kapalýçarþý’da Foreks vurgunu
Usulsüz foreks iþlemleri yapýldýðý ihbarý ile harekete geçen Sermaye Piyasasý Kurulu, Venbey Yatýrým’ýn sahipleri hakkýnda rapor hazýrladý.
https://m.patronlardunyasi.com/haber...vurgunu/244506
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
O egeli ben deðilim
Yýmýrtanýn artmasý normal .
Herkes evde daha çok vakit geçiriyor doðal olarak daha çok yýmýrta yiyor
hisse.net kullanarak iPad aracýlýðýyla gönderildi
Valla o maçta hakem vardý ,hakem görmedi mevcut hukuka göre maradona haksýz deðildi,oyunu kuralýna göre oynamadý denemez.Kural hatasý yoktu ,kuralý uygulamakla görevli hakemin hatasý vardý bu maradonayý baðlamaz.O maçýn özelliði ve anlamý düþünülürse ben maradonaya yerden göðe kadar hak vermiþtim.Ne yani senin ülkenin burnunun dibindeki adaya ingiltere dünyanýn öbür ucundan sahip çýkacak,sonra gelecek donanmasýyla senin canýna okuyacak,bunlar fairplaye uyacak ama senin elle golün uymayacak öyle mi.E ingiltere donanmasýnýn gücünü zorla nasýl arjantine dayattýysa maradona da tilkiliðinin bedelini shýltona ödetti.Maalesef dünya öyle bir yer deðil,ben hep maradonanýn yanýndaydým,o elle golü atmasaydý ingiltere dünya kupasýndan arjantini eleseydi garipler bir de futboldan dayak yeselerdi çok üzülürdüm.
Bir ülkede baþkandan habersiz rezerv tüketilecek bunu öðrenen baþkan bunlarla ilgili hiç bir hukuki yola baþvurmayacak. Yeni gelen MB ve ekonomi bakaný verilerle oynayan TÜÝK baþkanýni orada tutacak. 2 puan yüksek faiz fazla verdik diye dünya birbirini ezip bize gelmeye çalýþacak. Daha önce dolar Euro bozdurup faize yatýran kaç kuruþ kazandý ki bunlar da kazanacak.
Yer Ýmleri