yok sonra o gönderiyi düzelttim , artýk birinci sayfasýna çýkýyor týklayýnca ...birisi arkadaþa izah etsin yahu gene olmadý bak halen karýþýk kafan , olaya bütüncül yaklaþ üstad.... bir nesneyi anlamaktan vazgeçtiðinde onu görürsün ya iþte o hesap...
aslýnda açýlan baþlýk yoð, aslýnda ben yoðum , yoðum ben ...
samuraylarýn pirinç tarlalarýndaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalýp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardýk.
hamza sütbýyýk; rasyonel akla atýlan imza.
BAþlýða uðramayalý 1.5 2 yýl oldu herhalde dolarcýlar da biz uðramayalý 2ye katladý keyfiniz gýcýrdýr.
Yazdýklarýmýn Hiçbirisi Yatýrým Tavsiyesi deðildir.
Resmi rakamin bir önemi yok, onlar yok saysa da insanlar ölüyor, buna salgin yazsan ne kalp krizi yazsan ne sonucta, bunu tetikleyen bu virus, bugun bir arkadaþ covide yakalandi, kayinvalidesi de türlü hastaligi varken vefat etmis, memlekete de donemiyor.
Dolarýn üç beþ liraya düþtüðü daha güzel bir ülkede sonlandýrmak dileðiyle.
11 Aralýk, Avrupa oylamasý ve Amerikanya oylamasý var .
10 Aralýk 'ta da Reis 'in reform açýklamalarý var .
Köprüden sonraki son çýkýþ olabilir.
Spekülasyon müsait tarihler.
Bence AB’den ciddi bir þey çýkmaz. Bir kaç basit yaptýrým gelir.
Diðer yandan avrupada ciddi kýrýlmalar yakýndýr. Kan uyuþmazlýðý var. Ortak hedef uyuþmazlýðý var. Ekonomiler yapý olarak birbirine uymuyor.
Amerika Çin karþýtýyken, AB ticari partner, sürekli washingtondan bir þey talep eden yunanistanýn pire limanýný çinliler iþletiyor.
Amerika çin konusunda ciddiyse avrupalý müttefikleri ile sorun yaþamasý muhtemel görünüyor.
Bizde kanunlardan ziyade yaklaþýmlarda reform yapýlmasý gerektiðine inanýyorum. Ayný konuda bu kadar farklý yorumlar olmamalý.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
O egeli ben deðilim
Yer Ýmleri