Bakan Koca: Ülkemizde koronanýn Ýngiltere mutasyonlarý dýþýnda, 2 kiþide Güney Afrika varyantý, bir kiþide de Brezilya varyantý görüldü.
Bakan Koca: Ülkemizde koronanýn Ýngiltere mutasyonlarý dýþýnda, 2 kiþide Güney Afrika varyantý, bir kiþide de Brezilya varyantý görüldü.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Sabýr,sabýr ya sabýr,artýk korkum gerçek teröristler yakýnda elini kolunu sallayarak gezecek,kaldý mý muhalefet bloðunda terörist ilan edilmeyen,deðerli arkadaþlar olaylarý lgbt ye dayandýrmalarý da karþý cenahta bir blok olmasýný engellemek,aynen Göbels taktikleri,onu gözden çýkar bunu gözden çýkar en sonunda tam biat etmiþ bir ülke,benzerleri,Ýran,Pakistan,bana ne yahu adamýn özelinden,beni her gün olan zamlar,kötüleþen yaþam koþullarý,kapalý iþ yerleri ilgilendiriyor,
Kimse kusura bakmasýn ama muhalefet partileri ne iþe yarýyor?
Koca: "Yükseköðretim kurumlarýmýzda yüz yüze eðitimin mevcut þartlarý dýþýnda önemli bir hareketliliðe de sebep olabileceði unutulmamalýdýr."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Birde twitter a o konuda bende çok kýrgýným Sayýn Turali nin verdiði linke týkladým,ne kadar ''dövlötümün yanýndayým,asalým,keselim yazanlarýn bir tanesi dahi kendi resmini kullanmamýþ,isim zaten çakma,bir cümle dahi yazmayý beceremeyip ayný twiti kopy paste yapmýþlar,twitter yeni bir trol temizliði yapmalý gerçekten...
Cumhurbaþkaný boþuna '' Biz Kýlýçdaroðlundan çok memnunuz '' demiyor. Daha kendi milletvekilinin hakkýný koruyamayan bir partiden hiç bir þey beklemiyorum. 2 tane kapý gibi gerekçeli AYM kararý olmasýna raðmen ana sýnýfý çocuklarý gibi , meclis baþkanýnýn bir þeyler yapmasýný bekliyorlar. Adým adým milletin umudunu kaybetmesine sebep oluyorlar.
Baykalýn by-pas edilerek özel getirildiðini , parti yönetiminin dizayn edilerek tüm muhalif gruplarýn kontrol altýnda tutulmasýnýn saðlandýðýný düþünüyorum. Yoksa millet peþine düþecek lider özlemi çekerken bu kadar çaresiz kalmazdý.
Bu çaðda sizler modern ilaç ve medikal malzeme mi kullanýyorsunuz ? O zaman sýzlanmayacaksýnýz zamlar karþýsýnda. Dedelerimizin öðretilerini unutmayacaktýnýz ! Diþin mi aðrýyor ; nalbant halleder. Karnýn mý aðrýyor ; yarým saat ahýrda hayvanlarla vakit geçirirsen bir þeyin kalmaz. Gözüne bir þey mi kaçtý- battý ; yaþlý bir teyze gözünün içinde dilini gezdirerek çýkarýr.
Az geliþmiþ ülkeler uzaya giderken , bizim süper ülkemizde sizler ilaç ve týpla uðraþýyorsunuz.....![]()
Yer Ýmleri