https://youtu.be/NIsjEPSRtm0
Cem uzan 20 tl olur demiþ.
Ayrýca eksi rezervle fiilen ülkenin battýðýný söylemiþ.
Perinçekte dün yayýnda zaten batmýþ ülke ikinci kez batmaz demiþti 😂
Baraj mudafaa ediliyor....
Mühimmat bitene kadar....
Sonrasý kader !!!SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Batmaktan kasit saniyorum, toparlayabilmek icin son noktayi gectik.
MB, 50 Milyar dolar batirmis bile.
Dolar bulup once bunu kapatacaksin.
Sonra, yalan bulup, 18 yillik enkazi nasil yarattin anlatacaksin.
Bence hic ugrasma, soyle Emine Hanima, tasinma hazirliklarina baslasin.
Yok hala ben bu sigir surusunu kandiririm diyorsan, sen bilirsin.
Belki Mart 2021'i bulursun, bu durumda MB'sinin borcu icin 150 Milyar dolar bulman gerekecek, bu yeni durum icin,yeniden baska palavra bulacaksin, dogal gaz bulduk, akdenize babalar gibi acildik, hepsi KK'nin yuzunden vs yetmez, mesela bu yanimdaki comar, benim altimi oyuyor, aniden KK rahmetli oluverdi, Cakici iti, oradan hic gecmemis gibi.
Sakin kim ole kim kala diye aklindan bile gecirme, senin gibiler kolay can veremez.
Beyler arada bu konuyu açýyorum ama cevap gelmiyor ;) canlý izledim bende murat Muratoðlu ile cem uzanin konuþmasýný murat muratoglu muhteþem bir adam takip etmezsek olmaz çok güldürüyor beni gerçekten çok iyi hazýrlýk yapýp video cekiyor.youtube videolarýnda muhteþem emekler var. Birçok youtuber e milyon basar..
Neyse konuya geleyim cem uzan da açtý konuyu konu þu dolar tevdiat hesaplarý TL ye geçirecekler dedi bu olur mu olursa dolarý kim tutar?
TUM O SANa ait olanlar aslýnda bana da ait
Yahu neyi açýkladý ben bir þey anlamadým ki.Rakamlar ortada geçen yýlla bu yýl arasýnda ayný dönemler arasýnda bakýldýðýnda her ilimizde ölüm miktarýnda nerdeyse yüzde seksen artýþ var.Kabak gibi belli iþte bu ölüm artýþý covid kaynaklý.Bunu allem kallem ne dersen de hesap ortada.Bu herif vaka hasta ayrýmýnda da millete bu þekil saçma sapan açýklamalar yaptý,aslýnda ortada koca bir ayýp vardý.
Ciddi bir þey yapmazlar. Bu adamlar zenginliklerini paylaþmak için mi AB’yi geniþlettiler ?
Kendi refahlarýný korumak dahada zenginleþmeleri için diðer ülkelere ihtiyaçlarý var. Hangisi almanyayý daha zenginleþtirir. Türkiye mi ? Yunanistan mý ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
O egeli ben deðilim
Yer Ýmleri