Þimdi baktým da amerikanýn cari açýðý geçen yýl 635 milyar dolarmýþ,sanýrým peter schiff 2021 beklentisini söylemiþ.1 trilyon dolar bana abartý geldi de ,gerçek rakam bunun üçte ikisi.
Þimdi baktým da amerikanýn cari açýðý geçen yýl 635 milyar dolarmýþ,sanýrým peter schiff 2021 beklentisini söylemiþ.1 trilyon dolar bana abartý geldi de ,gerçek rakam bunun üçte ikisi.
ABD'nin urettigi ne var derseniz konu daralir.
Adam, dunyanin en karli yatirimini yapan firmalari satin aliyor.
Bu politikaya karsi cikan devlet olursa, baskanini kacirip,guya yargiliyor, omur boyu hapse atiyor, hem de ABD ceza evine, kogus iki kisilik, ve kogus arkadasin 2 m boyunda bir zenci.
Ozetle tum isi eskiyalik.
çok güzel bir noktaya deðindiniz. adamlar bizden 500 yýl öndeler. artýk dünyaya iþçilik, hammallýk yapmýyorlar. onlarý diðer ülkelerin sýrtýna bindirdiler. yazýlým, biliþim, patentler fonlarla iþi götürüyorlar. uzaydan internet projesi mesela oturduklarý yerdem tüm dünyaya internet saðlayacaklar. oluk oluk dolar çekecekler. dünya dolara daha muhtaç hale gelecek.
Elinden sadece kendi vatanini milletini satan kurtuluyor.
Geçen sn deniz 43 saðolsun ,son yýllarda fed in tahvillerini dünyada alan var mý diye bakmýþtýk.Saðolsun buraya grafikleri koymuþtu,son bir yýlda tek alýcý nerdeyse fed.
Balonun boyutunu siz düþünün,
Bir reel sektör þirketi, kripto paradan kendi yaptýðý iþten daha fazla para kazanýyor.
Tesla bitcoin gambit already made $1 billion, more than 2020 profit from car sales, estimates analyst
https://www.marketwatch.com/story/te...st-11613883463
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
O egeli ben deðilim
Peki hocam baþka bu tarz fonlar da gelirse nasýl bir durum oluþur size göre? Artan talep zamanla faizlerin düþüp kurun sabit kaldýðý bir ortam yaratabilir mi?
Bunlar giderse 26 milyar para bulmalarý lazým, yerliye güvenip bu kadar parayý getirme ihtimalleri düþük geliyor, baþka verilen söz ve garantiler söz konusu olabilir mi? Olursa neler olur sizce?SM-N985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri