Ýnsana böcek kadar deðer verilmeyen ülkeden kasýt bizimki ise valla kesinlikle doðru,kanada hamster konusu bilgim dýþýnda o kýsmýna ne desem boþ bilgim yok,bu ülkeden firar kýsmýna gelince benim 2 yeðende mühendis burada iþsiz kaldýklarýndan amerikada doktora falan orda yaþýyorlar þimdi.Doktorlarýn durumu ise cidden içler acýsý,yahu adamýn 80 yaþýnda dedesi acilde ölüyor benim acým büyük diye doktor dövüyor,8 bin lira maaþ verdiðin doktor ameliyatda sorun çýksa 800 bin liralýk 1 milyonluk dava açýyorsun ceza davasý da yanýnda bonus,bu memlekette doktorluk artýk yapýlmasý en zor iþlerden biri,daha insani koþullarda yaþamak için baþka ülkeye gitmesi de en doðal hakký zaten hemen her doktor adayý dýþarý kapaðý atma hayalinde.Maalesef durum bu.Yok uzun lafýn kýsasý ben de yazýlanlarda sýkýntý göremedim valla.
Bazen bir gerçeði saklamanýn en kolay yolu; onu dalga geçilir/saçma hale getirmektir.
Aþý için birde þurada yazýlanlara bakmalý:
https://twitter.com/desi_athena/stat...238105089?s=21
Yaþ A.A. oldu, yoksa imkâný olup tüymeyen Reha'yý, yere yatýrýp öpsünler.
Aysun Kayacý bu memleketin en akýllýsý çýktý, hemen lafý uzatmayýp gitti.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yahu deminden beri gülüyorum,bir yorumcu allahýn verdiði bedene mi güveniyorsun,aþýya mý demiþ hey allahým bu memleket çok deðiþik cidden.Bu kafadaki adam sokaklarda gezecek,milletle temas edecek,hasta olacak,bir meslektaþýmý da belki hasta edecek ve ölümüne neden olacak,hey allahým yazarken bile ürperdim.
Bügün moodys açýklamasý mý var?
Yer Ýmleri