-
Diyanet uhrevi işler ile meşgul olur diye biliyorduk , bunlar kadar lüks şatafata tapan bir güruh yoktur.
-

Originally Posted by
Tinaz
Oranin ahlaksiz milletinin ahiretini kurtarmak icin gitmislerdir..

Gerekli destek verilirse ben de Bodrum' a gelen turistlere bir şeyler anlatmak isterim .
-
Orada deprem olursa hesabını siz mi vereceksiniz dimitris bey adamlar deprem olmasın diye kendi canlarını tehlikeye atıyorlar şu dediğinize bakın. Onların yüzü suyu hürmetine Bodrum'da deprem olmaz.

Originally Posted by
dimitris
Diyanet neden Bodrum'a gitmek ister ki ? E haydi lazım( ?) diyelim ,Konya 'da Urfa 'da yaptır, neden Bodrum?
TUM O SANa ait olanlar aslında bana da ait
Son düzenleme : komutan logar; 14-12-2020 saat: 12:58.
-

Originally Posted by
komutan logar
Orada deprem olursa hesabını siz mi vereceksiniz dimitris bey adamlar deprem olmasın diye kendi canlarını tehlikeye atıyorlar şu dediğinize bakın. Onların yüzü suyu hürmetine Bodrum'da deprem olmaz. ;)
TUM O SANa ait olanlar aslında bana da ait
Bak bunu hiç düşünmemistim. Tevekkeli, Konya 'nın deprem risk haritası sıfır. Haritada bembeyaz görünüyor Konya.
Neyse gerekli imkan sağlanırsa ben de kefenimi giyip yola çıkmak isterim . O kadar görev aşığıyım ki Petersburg 'a kadar giderim.
-
Trump giderayak bir lutuf yapar yasayı onaylar, 12 maddelik casaa yaptırımlarının da en hafifini seçer diye düşünmüştük..nafile biden'ın insafına kalacağız...bu da döviz yukarı demektir..
-
Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X
Dava açıyorlarmış silin isterseniz. İçeriğe değil karikatüre.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
-
-

Originally Posted by
Egeli
Dava açıyorlarmış silin isterseniz. İçeriğe değil karikatüre.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Telif hakkı değildir herhalde .
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri