Kabine toplantýsý sona erdi , Erdoðan açýklama yapacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Merkel 'in araç konvoyu sadece 2 araçtan oluþuyormuþ. Birisine biniyor diðeri de eskort.
Hepsini bize sattýklarý için kendilerine araba kalmamýþ, bu yüzden kýskanýyor olmalýlar.
https://twitter.com/uyanhadi_/status...07776854724608
Erdoðan : Avrupa ve ABD’de yaptýrým söylemlerinin yükselmesi üzücü . Biz herhangi bir devletle gerilim veya çatýþma isteyen bir ülke deðiliz .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoðan: Nerde bir haksýzlýk varsa tepkimizi ortaya koyarak adaletin tesisi için çaba harcýyoruz
Erdoðan: Rabbime Azerbaycan’in böyle bir zaferi bizlere yaþattýðý icin ayrýca Boraltan faciasýnda tek parti chp’sinin tarihimize sürdüðü utanç lekesini temizlemeyi bahþettiði için hamd ediyorum . (Kabine üyeleri alkýþlar )
Erdoðan : Son 10 yýldýr olduðu gibi yeni dönemde de en büyük yol göstericimiz 2023 hedeflerimizdir
Erdoðan : Ekonomimizdeki kýrýlganlýklarýmýzýn üzerine gidiyor tedbirler alýyoruz
Yer Ýmleri