-
Hasta sayısında düşüş var lakin vefat sayısı yeni rekor .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-

Originally Posted by
MedwiG
Erdoğan : Ülke risk primimiz düştü , TL değer kazandı , vatandaşlarımızın döviz talebide azalma eğilimine girdi
yine bir yanlis bilgilendirme sozkonusu sanirim !!?? ya da korkudan bilgilendirememe
-
Günlük 4 bin 5 bin olan iyileşen hasta sayısı 4-5 gündür 20 binlerde.
Dünden bugüne artan ağır hasta sayısı 7 ama yoğun bakım doluluk oranı %72.1 den %73.7 ye çıkmış. Bu verilere gel de inan...

Originally Posted by
MedwiG
Hasta sayısında düşüş var lakin vefat sayısı yeni rekor .

-

Originally Posted by
MedwiG
Erdoğan : Ülke risk primimiz düştü , TL değer kazandı , vatandaşlarımızın döviz talebide azalma eğilimine girdi
Vatandaşın döviz talebinde azalma eğilimi? Vatandaşın Dovizinde azalma değil doviz talebinde azalma değil döviz talebi eğiliminde azalma ;)
TUM O SANa ait olanlar aslında bana da ait
-
-
Borsadan vurgun vurmak için gelen sıcak parayı övünerek - yabancı teveccühü - diye satanlar , bilmiyorlar mı ki yabancı daldaki kuş gibi en küçük rüzgarda havalanıp uçup gider. Döviz şu anda ölü kedi numarası yapıyor. Umarım uykudan uyanmasın.
-
ABD, Rusya'dan S-400 sistemlerinin alımı nedeniyle Türkiye'ye bazı yaptırımlar uygulama kararı aldı.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-

Originally Posted by
MedwiG
Erdoğan : Kısıtlamaların olumlu sonuçlarını görmeye başladık
Daha fazla kapanma beklemeyin. Yavaş yavaş düzeliyor anlamı çıkarıyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri