Erdoðan : Ülkemiz sudan ve Nijer’den toprak kiralamaya baþladý, , baþka yerlerde de toprak kiralayacaðýz
Erdoðan : Ülkemiz sudan ve Nijer’den toprak kiralamaya baþladý, , baþka yerlerde de toprak kiralayacaðýz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Hangi ekonomik geliþme dövizde %2.3 düþüþe sebep oldu merak ediyorum.
Erdoðan: Türkiye tarýmsal milli gelirini 37 milyardan 278 milyar liraya yükseltti, çiftçiye verdiðimiz destekleri 12 kat artýrdýk
Erdoðan: "Toprak nedir, üretim nasýl yapýlýr bilmeyenler, aðýzlarýný her açtýðýnda saman ithalatýndan bahsederek aslýnda cehaletlerini sergiliyor."
Cumhurbaþkaný Erdoðan: "(Tarýmda) Sadece kendi üretimimize baðlý kalýrsak böylesine büyük bir gýda ihracatçýsý olamayýz."
Erdoðan: "Sadece 2020 yýlýnda çiftçimize verdiðimiz destek tutarý 22 milyar liradýr."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Merkez bankasý aðýrlýklý ortalama fonlama maliyeti %15,96 oldu(önceki %15,48)
Dolar/TL 7.4069 ile gün içi en düþük seviyede
Erdoðan : Borsamýza ve hazinenin kaðýtlarýna büyük bir talep var . akýllý telefon üreticileri ülkemize geliyor.
Yer Ýmleri