Türkiye, 2019 bilgilerini 31 Aralýk günü 54 ülkeyle paylaþýyor. Bunlar arasýnda Türklerin yaþadýðý Avustralya, Danimarka, Finlandiya, Ýngiltere, Ýsveç, Norveç var. Türklerin çok yoðun olduðu ve yaklaþýk 6 milyon gurbetçinin yaþadýðý Almanya, Fransa, Belçika, Ýsviçre, Hollanda, Avusturyaya ise bilgiler 2021'de gidecek. Tek umut, erteleme. Aksi halde gurbetçiler çok aðýr vergi ve hapis cezalarýyla karþý karþýya.
Fena sikertirler, Turkiyede yaþam mükemmel Avrupa batýk diyenlere, kol gibi girer umarým.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yýllar önce, ben 4-5 yaþlarýndayken babam; "biriktirdiðimiz parayý bankaya yatýrdým" dediðinde bir para oteli hayal ederdim. Yani paramýzý bankacýlar orada konuk ediyor, yatýrýyor biz istediðimiz zaman oradaki yataðýndan kaldýrýp bize veriyorlar diye düþünürdüm.
Yýllar sonra ben de bankacý ve borsacý oldum bankalarýn para kazanmak zorunda olan para ticareti yapýlan yerler olduðunu anladým.
Þimdi ellili yaþlarýn sonuna geldim hala pek çok arkadaþým yatýrýlan paranýn bankada bulunduðu veya bulunmasý gerektiðini düþünüyor.
Yine pek çok arkadaþým asgari ücretin fazlasýyla artýrýlmasýnýn çalýþanlarýn refahýný arttýracaðýný düþünüyor.
Yapacak bir þey yok.
Dolar/TL < 7.40
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri