MEB : Mesleki eðitim ve geliþtirme kurslarý, motorlu taþýt sürücüleri kurslarý, hizmet içi eðitim merkezleri, özel eðitim ve rehabilitasyon merkezleri ile mesleki eðitim merkezleri de yüz yüze eðitime baþlayabilecek.
MEB : Mesleki eðitim ve geliþtirme kurslarý, motorlu taþýt sürücüleri kurslarý, hizmet içi eðitim merkezleri, özel eðitim ve rehabilitasyon merkezleri ile mesleki eðitim merkezleri de yüz yüze eðitime baþlayabilecek.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Alamancý bir arkadaþ getirdi tombul þiþe klasik
Zorda kalýrsak diye kaldýrmýþtým
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Likör bu þekilde Yapýyorum
1 bardak saf alkol.
1.5 bardak su
1 bardak viþne
1 bardak toz þeker
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Ons 1500 den 2xxx lere gelirken elimde %40 altýn ve gümüþ fonu vardý, boþalttým. Bir süredir izliyorum ama ons indikatörleri hiç güven vermiyor. Çarþamba gününden sonra tekrar geri çekilir mi diye düþünüyorum. Borsalar realizasyona baþladýðýnda elimde emtia olsun istemiyorum.
Lenovo P1a42 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Son düzenleme : JAS; 05-01-2021 saat: 01:15.
Hiç bir doðal gýda, özel olarak o iþ için hazýrlanmadýysa - 20 derecede dahi, en fazla 2 yýl dayanýr.
Birada doðal gýdadýr, pastörize edilse dahi raf ömrü bir yýl civarýdýr.
Sadece þarap istisnadýr, o da çok özel koþullarda saklanmak þartý ile.
Raký, rom, viski v.b. içkiler ise önce minimum % 70 dereceye alkole yükseltilip sonra % 40-50 derecelere indirilir, bu ortamda ise hiç bir canlý yaþayamaz virüs ve bakteriler dahil.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Bana da öyle geliyor, DXY nin son bir týk daha düþüþ payý var gibi. Ona oynuyor, ona tuzak kuruyor gibi. Altýn neresinden bakarsanýz bakýn tepe yapmýþ olmalý. Ha erenler müteakiben çok düþmesin diye yapýyý bir running flata kavuþturmak için 2300 lere doðru takviye edebilirler mi, olabilir, bi ihtimal küçük de olsa. Ama bir hayli ermiþ olmalarý gerekir tabi.
Yer Ýmleri