Deðiþ TonTon...yemedi dönüyor gibi YTD
![]()
Deðiþ TonTon...yemedi dönüyor gibi YTD
![]()
O egeli ben deðilim
Erdoðan’in telegram hesabýndan :
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
çok çalkantýlý bu aralar gemi gibi mübarek, alým fýrsatý mý satým mý bi türlü yakalayamýyorum
Saðlýk Bakaný : Hepimiz büyük sýkýntýlar yaþadýk kaybettiklerimiz oldu , salgýndan kurtulmanýn tek yolu asi , vatandaþlarýmýzýn sýralarý geldiðinde lütfen aþýlarýný olsunlar , ihmal etmesinler , aþýlarýný sýraya göre planladýk , þayet aþý sýrasý geldiðinde vatandaþýmýz aþýþýný olmazsa diðer gruplarýn aþýsýnýn bitmesini beklemek zorunda kalacak bu yüzden lütfen aþý olmayý ihmal etmeyin
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Sn.Egeli , biliyorum siz çok iyi niyetli olarak paylaþmýþsýnýz. Lakin , bu haberler reklam kokan haberler. Çok þükür ordumuzun ne çoraba ne baþka þeye ihtiyacý yok. Teyze ye akýl veren muhtemelen Z kuþaðý bir genç. Baktý ki dikkat çekmenin yolu bu tip iþler kaçýrýr mý. Keþke o çoraplarý mahallesindeki- þehrindeki fakir ailelere verseydi. Askerler de hemen iþi gücü býrakýp teþekküre gitmiþler. Teþekkür için yapýlan masraf bile bir bölük askerin 1 yýllýk çorabýný karþýlar.
Burada amaç dayanýþmayý teþvikse vatandaþ önce en yakýnýndakinden baþlamalý. gerçekten çok periþan durumda aileler var.
Yer Ýmleri