-
Bari yerli kadınla evleneydin ona parayı yedireydin,bizde para aşığı genç manken mi yoktu da gavurlara parayı kaptırdın,aha döndü memleketine öyle de parayı kaptıracaktın böyle de,hiç değilse para memlekette kalırdı.
-
Biden ayın 20 de görevi devraldı,ayın 23 de rusya karıştı,daha çok ülkenin başı belaya girer,sırayla.
-

Originally Posted by
hkm
Bari yerli kadınla evleneydin ona parayı yedireydin,bizde para aşığı genç manken mi yoktu da gavurlara parayı kaptırdın,aha döndü memleketine öyle de parayı kaptıracaktın böyle de,hiç değilse para memlekette kalırdı.
Ayrica, yuva kurmak icin dunyanin en ustun kadini Turk kadinidir.
-
Burada banka sağlam mı değil mi diye yorumlar yapılıyor
Sağlam olabilirler sağlamlaşırlardır bilemem ama ben sisteme güven duymuyorum .
Piyasada altına hücüm varken ayşe teyze tarafından güven niye duymuyorsa benzer sebep benim ki de
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
Melih Gökçek ömründe ne kadar zaman büyükleriyle aynı evde yaşamıştır.veya şimdi neden yaşıyor.aklimda deli sorular.
-

Originally Posted by
Pscyokinesis
Burada banka sağlam mı değil mi diye yorumlar yapılıyor
Sağlam olabilirler sağlamlaşırlardır bilemem ama ben sisteme güven duymuyorum .
Piyasada altına hücüm varken ayşe teyze tarafından güven niye duymuyorsa benzer sebep benim ki de
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Altın ithalatında geçen yıl rekor kırıldı. Rezerv satıldıkça içeriye altın girdi..
-

Originally Posted by
effendy75
Altın ithalatında geçen yıl rekor kırıldı. Rezerv satıldıkça içeriye altın girdi..
Bu gelen altın, niye geldi, kimler aldı nereye gitti sorularına net bir cevap veremiyoruz. Ayrıca, pandemi nedeniyle pek düğün de yapılmadı 🙂
-
İspanya Genelkurmay Başkanı Miguel Ángel Villarroya, sırası gelmeden Covid-19 aşısı olduğu ortaya çıkınca görevinden istifa etti.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri