elon muskta destek atýnca 16bin dolarý 100bin dolar yapanmý. 2500 dolarý 600bin dolar yapan mý ararsýnýz. robinhood türkiyeye gelmeli.
elon muskta destek atýnca 16bin dolarý 100bin dolar yapanmý. 2500 dolarý 600bin dolar yapan mý ararsýnýz. robinhood türkiyeye gelmeli.
Yine 'cýmbýzla' seçip, 'saldýrmýþsýnýz.' Bana gelene kadar, gerekenler yazýlmýþ zaten.
Çamur güreþi yapýp, temiz kalmayý bekleyemezsiniz diyorum, ana mesaj bu, öte yandan, siyaset kurgusu, demokrasi modelinin, 'usulü' yanlýþ diyorum.
Merak buyurmuþsanýz, 'bildiðim kadarýyla', bu çamura bulaþmayan, bir Erdal Ýnönü vardý, o da Beyaz Türklerdendi zaten, karþý cenahtan 'Muhsin Yazýcýoðlu' vardý, onun da safahatý karanlýk.
Z kuþaðýna La Fonten'den Masallar anlatýyoruz; Kenan Evren darbe yaptý, Deniz Gezmiþ kahramandý, Muhsin Yazýcýoðlu kahramandý, Ecevit heyt be Karaoðlan Kýbrýs Fatihi, Demirel çok kafa vardý adamda Babaydý, Menderes Saidi Nursinin Ýslam Kahramanýydý.
Kimse, bize þurada silah verdiler, biz de þurada tek baþýna giden öðrencinin arkasýndan yanaþýp kafasýna sýktýk, veya þuradaki kahvehaneyi komple ayýrt etmeden taradýk diye anlatamýyor tabi. Var youtube'da eski ülkücülerden meþhur birisi itiraf ediyor, bizi kullanmýþlar ancak þimdi anlýyorum diyor.
Bakýn mevzuyu nereden nereye çekmiþ oldunuz. Þimdi 1929 Türkiye' sinin siyasi hayatýndan, Komunist Parti, Þevket Süreyya Aydemir Yakup Kadri Karaosmanoðlu Kadroculuk hareketinden baþlayýp, ABD mandasýna girdiðimiz günlerden Ýnönücülükten devam edip, Gehlen Ekolüyle kurulmuþ Ýstihbarat Teþkilatýmýz ve Özel Harp Dairesiyle eksene alýp, günümüze baðlamak da var, doktora tezi gibi. Ama konu neydi, tekraren, bu 'iç siyasetin icrasý, usulü Demokrasinin Cumhuriyetin özüyle çeliþiyor', 'kimse günahsýz deðil' idi.
Bir de, gölgede flu kalmýþ. Ama bunun boyutu çok farklý demiþtim. Boyut olayýndan özelleþtirmiþim.
Durduk yere Ecevit parantezi açtýrdýnýz bize...Ecevit iyi adamdý gençken...yaþlandýkça, çaptan düþtükçe siyasi bir figür olarak kullandýrttý kendini..yazmýþ arkadaþlar bir kýsmýný..Ama ben onu Kýbrýs Fatihi Genç Karaoðlan olarak hatýrlayacaðým, terazi meselesi..
Saygýlar
Yer Ýmleri