Bahçeli: "Türkiye'nin yeni bir anayasaya ihtiyacý olduðu açýktýr. Milliyetçi Hareket Partisi'nin amacý, görüþü ve düþüncesi de bu yöndedir."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Paraya sýkýþtýnýz ,ayyuka çýkmýþ fiyatlardan emlaðýnýzý,yazlýðýnýzý,arabanýzý satmýyacaksýnýz,200 günlük ortalama altýna düþen nerden bakarsanýz bakýn herkese býrakýn paranýn zaman maliyetini, kemiksiz nominal fiyatdan zarar yazdýran dolarýnýzý altýnýnýzý satacaksýnýz .Kimbilir belli mi olur bazýlarý satar da ,gene de çok satan olmaz gibime geliyor.
Boðaziçi Üniversitesi'ndeki geliþmelerin herkesi kaygýlandýrdýðýný söyleyen Babacan, Hükümetin kutuplaþtýrma ve ötekileþtirme üzerinden ürettiði iç siyaset artýk ülkeye büyük zarar vermeye baþladý. Ülkenin hiçbir sorununu çözemeyen yönetim, tamamen düþmanlýklar üzerinden kamuoyunu meþgul ediyor.
https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem...yanit-6239977/
Herkes Burger King veya Mcdonald's deðil, bunlar için kapattýk demek çok kolay, örnek vermek gerekirse adamýn sanayi de bol kepçe lokantasý veya kahvesi varsa, ocaðý söndü demektir.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer Ýmleri