-
Çarpışma kaçınılmaza benziyor...
-

Originally Posted by
fan
Çarpışma kaçınılmaza benziyor...
inanmayın gayet guzel anlaştıkları belli. Doların düşmesinden belli.
-
Ekşi'de başlık açmışlar, bilin bakalım kim?
fbi ajanlarıyla uçuş yapan parti lideri :
https://eksisozluk.com/fbi-ajanlariy...5527?a=popular
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
-

Originally Posted by
effendy75
dünyada bir sürü köklü ve büyük otomobil firması/grubu varken, gelecekte elektrikli otomobilin kaymağını tesla'ya yedirmezler diye düşünüyorum..
tesla'nın bir başka faaliyet alanı uzaya yatırım ise apayrı bir konu. devletlerin sağlam desteği olmadan özel bir şirketin ekonominin gidişatını değiştirecek bir atılımı bu alanda yapması imkansız..sürdürülebilir ya da verimli değil..
tesla'nın ve sosyal medya maymunu patronu'nun sürekli gözümüze sokulan başarı hikayesi en başından çarpık gibi duruyor.
sonu enron'a benzemez umarım

Sayın effendy75,benzer şeyleri düşünüyordum,siz ayrıntılı açıklamışsınız,devamlı bir parlatma bir şişirme çabası ve son zamanlarda balon yatırım araçlarında bu kişi tarafından yapılan ilginç ataklar...O bir şekilde sıyırır da ky ne yapar bilemedim...
-

Originally Posted by
MKELES
Müjdeyi duyan varmı... Ben birşey duyamadım da.

Originally Posted by
EGEDUK
Müjdeyi ben de kaçırdım sanırım.
Veya akşam saatlerinde mi açıklayacak?
şuymuş galiba..
10-subat-2021-rtenin-anayasa-mujdesi>>
-

Originally Posted by
watcher46
Sayın effendy75,benzer şeyleri düşünüyordum,siz ayrıntılı açıklamışsınız,devamlı bir parlatma bir şişirme çabası ve son zamanlarda balon yatırım araçlarında bu kişi tarafından yapılan ilginç ataklar...O bir şekilde sıyırır da ky ne yapar bilemedim...
Haklısınız, kar realizasyonunun faturası yine ky'ya çıkacaktır..
ytd..
-
malumlar yine 1milyar$ swap çekmiş korkutma seansları yapıyorlar.
basın şu 6.85 e.
-

Originally Posted by
shorts
Süslü sözlerle sivil anayasa falan diye servis ettikleri taslak bence oldukça sıkıntılı maddeler içeriyor,onlarda biliyor kabul görmeyeceğini ancak taktik,toplumun bu tür şeyleri konuşmaya başlaması bence,zaman içinde dayatma yapmak isteyecekler,umarım toplumumuzda daha büyük kırılmalara yol açmazlar...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri