Ben kim gelirse gelsin artýk çok acý ve tatsýz bir sürece girdiðimizden eminim,en az 5 yýl ortalýk düzelmez,allah herkesin yardýmcýsý olsun.
Eðer siz Ýmamoðlu yada baþka birinin
RTE yi götüreceðini sanýyorsanýz hayal görüyorsunuz. Trump bile abd gibi homojen bürokratlarýn olduðu yerde bu kadar cayýrdadi. Bizde %100 biat eden %100 emin olduðu adamlarin olduðu yerde mühürsuz olur bir þey olur ama mutlaka olur kaybetmez. Ýmamoðlu da hesap hatasý oldu. Binali Yýldýrým dan emindiler bir þey oldu plan dýþý seçildi. Bundan sonra atý alan Üsküdari hep geçer.
Reisi getiren ortam ,güçler ve dengeler imamoðlunu da baþkan yapar,siz akp nin son zamanlarýnda ne duruma düþtüðünü görmüyormusunuz.Sokakta ekonomi nasýl ve kime oy vereceksiniz diye iki sorunun sorulduðu roportajlar var açýn bakýn.Çoðu seçmen artýk oy vermem diyor,veririm diyenler de özür diler gibi baþka verecek biri mi var diyor,yani aslýnda seçiminin yanlýþ olduðunu açýklamaya çalýþýyor.Adam akp li oðlu üniversite mezunu iþsiz evde pinekliyor artýk oðluna bile akp yi savunamaz.Veya esnaf batmýþ o da yahu ne oldu nasýl oldu diye bir bakacak duruma ,acaba imamoðlunu mu denesek diyecek,binali yýldýrým az buz bir adam deðildi,800 bin fark yedi.O iþler o kadar kolay deðil.
Bizim memlekette plan dýþý hiç bir þey olmaz.Her þey planlýdýr.Ben ilk seçimde reis gider imamoðlu gelir diye düþünüyorum da ,artýk hiç bir önemi yok,farketmez bence.
Yer Ýmleri