isim farketmez. sorun A veya B partisi deðil. sorun halk.
biri twitterda yazmýþtý. "siz bu halkýn cahilliðini çok hafife alýyorsunuz."
ABD biden fiþi çekip mal varlýðý dahil git artýk demeden gitmez. Belki þuan bile mesajý almýþ olabilir. Bir daha aday olmayacaðým demiþ de olabilir. Kalan sürede yeterince yýprat bize bu ülkeyi metastaz halde devretme karþýsýnda kalan sürede kalabilirsin de denmiþ olabilir. Ha ABD ab git dedi. Ben gitmem dedi metastaz halde bile olmak için yýllar alacak. Dahi biri gelir o da kaç yy.da bir bu kadar hengameyi atlatip parti kuracak güce ulaþacak .
Valla ben çok gördüm,ellerim kýrýlsýn diyeni de,mahçup mahçup seçim zamaný gelsin kararsýzým falan diyeni de,bence akp gidici,o kesin gibi.Þimdi pek inanýlýr gelmiyor ama 25 yýllýk belediyeler de akp nin elinden alýnýverdi.Hem de o kadar numaraya desteðe raðmen.Yýldýrým seçimi kazandýk bile dedi,zafer afiþleri hazýrlanmýþtý,aslýnda çok az bir fark vardý ilk turda,chp o direniþi örgütlülüðü nasýl becerdi,madem bu kadar örgütlüydünüz mansurun ankara seçiminde neden direnmediniz,ince seçim gecesi nerdeydi falan,herþeyin zamaný var.
Þimdi seçim olacak diyelim RTE de seçim kaybetmek istemiyor. ikinci bir plan mutlaka olur. Bu seçimi iptal ettirecek sadece onlarýn bilip planladýðý maddi bir hata mutlaka olur. YSK AYM artýk %100 garanti.
Dünya borsalarýnda son durum
Patladýðýnda ay dan bile görülür 🔫💣🚀
Ýþler halka hiç bir zaman kalmaz sn þahingönül önce alt yapý hazýrlanýr,psikoloji hazýrlanýr,bu ülkede evren bile alkýþlandý.Þimdi de akp nin gidiþi için her þey hazýrlanýyor,ben pek çok emare gördüm.Babacan ve davutoðlu parti kurdu ya o iþ bitti.Reis gitmeyecek olsa kuramazlardý,kurmalarýna izin verilmezdi.
Feto darbeyi RTE ye yapmadý direk bize yaptý. Onun sayesinde adam kimsenin ulaþamayacaðý bir güce ulaþtý. Cumhuriyet de kýrýntý bile kalmadý.
Yer Ýmleri