Bir þeyi ciddi merak ediyorum. Merkezin rezervi ekside vs konuþuyoruz peki bizimle ayný durumda olan ülke var mý sýralama liste vs
Bir þeyi ciddi merak ediyorum. Merkezin rezervi ekside vs konuþuyoruz peki bizimle ayný durumda olan ülke var mý sýralama liste vs
TUIK baþkaný sene-i devriyesi dolmadan görevden alýnýyorsa o iþte bir terslik vardýr, TUIK gibi bir kurumda neyi baþarýsýzlýk olabilir ki, tâbiki rakamlarla oynamasý.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Uzak doðulu kardeþim býraktýk biz þirketleri düþünmeyi yýllar oluyor...herkes kendi bacýðýndan...30 yýllýk þirketi kapattý bir akrabam yanýnda 400 kiþi çalýþýyordu.
Neden ne peki? Hiç!
3 denetçi gönderdiler eksik gedik bulmak için fazlasýný buldular...
Ama ne oldu? Baþka bir taþerona peþkeþ çekildi!
Þimdi ben o firmaya acýr mýyým? Ya da acýmalý mýyým?
Þirket zarar yazsýn kapatsýn olan hep alt kesim çalýþana olur sahibi yine Maldivler’e tatile gider...
Düþününce olan garibana oluyor boþver diyorum ama bir yandan da kapatýlan iþ yeri aklýma gelince çýldýrýyorum
Bence kapalý kapýlar ardýnda baya baya beyin fýrtýnasý yapýlýyordur.Her konuda açmazlar var,az biþi piyasayý rahatlatýp seçime giderler diye düþünüyordum ama seçim haberi medyaya düþtüðü gün dolar 9 olur,onu da biliyorlar,bence açmazdalar,du bakali ne olcak modundalar.
yüzen krediler maraton yüzücüsü oldu
stratejik derinliði gördük.. bi de yüzüþünü görelim..![]()
6.9465 vurdu çekti.
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Ah Bora Bey ah bir gittin meydan kimlere kaldý..Alovvvv ,bizi düþünmeyin,herkes kendi yatýrýmýndan mesul,bu baþlýkta devamlý yazan ben dahil bir çok üye;dolar çok yükselsin,ülke zarar görsün diye deðil 3 kuruþ birikimi erimesin diye dolarda,ayrýca bazý bit yavrularýnýn iddia ettiði gibi dth lerde çözülme yok Sayýn Deniz Hoca bunu gayet güzel anlatmýþ,ayrýca düþüyorsa benim param düþüyor seni geren ne? Ulan dolar yýlýn 300 günü yükselir biriniz ortada görünmez,bir ay düþünce ayný bit yavrularý deðiþik niklerle buraya üþüþür,hayýr ne zevk alýyorsunuz bir taraflarýnýzýn çýnlamasýndan? Ayhan Baþkan kaç kere söyledi sizin gibi tiplerin takip ettiði hisse baþlýklarýnda mantýklý uyarý yapýnca bile kavga döðüþ,ne halt etmeye baþka bir yatýrým aracýný kullanan insanlarý rahatsýz ediyorsunuz?
Artýk karikatür paylaþamýyoruz ancak kafanýzda canlandýrabilirsiniz;''Bak þurdan ..... git''
Yer Ýmleri