Kiþi kendinden bilir iþi,biz tahmin etmiþtik ama hangi iþle iþtigal ettiðini ama sen kendi aðzýnla teyit ettin,sana son uyarým bit yavrusu,biliyorum kaþýnýyorsun ama git baþka yerde kaþýt kendini....
Kiþi kendinden bilir iþi,biz tahmin etmiþtik ama hangi iþle iþtigal ettiðini ama sen kendi aðzýnla teyit ettin,sana son uyarým bit yavrusu,biliyorum kaþýnýyorsun ama git baþka yerde kaþýt kendini....
Evet buradaki insanlarýn çoðunun ilk derdi (süregelen yanlýþ ekonomi politikalarýna raðmen) birikimlerini koruyabilmektir. Ve siz böyle yaparak hepimize alenen hakaret ediyorsunuz. Burada istemediðiniz çok açýk olduðu halde ýsrarla insanlarý provake etmeye çalýþýyorsunuz. Ama herkes herþeyin farkýnda, merak etmeyin;)
Finans merkezi almanya, hollanda olmuþ ha ingiltere bizim için ne fark eder ki hepsi ayný mok.
Dolar almak birikimi korumaktýr para kazanma, yatýrým aracý deðildir dedikçe ben þunu bunu kazandým diyene verilmiþ bir cevaptý bu genele yaymayýn ki bende zaten alýp satan biriyim..
Ben burda kimse bana yazmadýðý sürece cevap vermiyorum ki cevapta beklemiyorum. Cds gelmiþ 200e diler gelmiþ 6,9 a burda hala negatif haber alan copy paste yapýp acýmasýzca eleþtiriyor buna karþýyým. 2 kuruþ kar etmek için düþülen bu haller trajedi resmen.
Benim fikrim bunlar cevap verme zorunluluðunuz yok ben alým zamaný gelince de aldýðýmý yazýcam ama 5-6 ay daha var bunun için önce baldan tatlý %19 faiz 5 stopajla ;)
Bu baþlýðý þu anda 37 kiþi okumaktadýr. (14 üye ve 23 ziyaretçi)
Bu akþam da bakýþýp bakýþýp kaçacaz galiba![]()
dava 1 mayis gibi
patates, püre olacak gibi gibi...
mart ayi vergi ayý...
açalým esnafý da. sorumluluk olmasýn![]()
![]()
Yer Ýmleri