-
ulan fiziki illa balya balya para demek değil, 3 tane saate tanesi 300 bin dolardan 1 milyon eder, götür istediğin yerde okut ab abd fark etmez.
Mücevher de aynı şekilde. Üstelik akarı yok kokarı yok, bunlar hep dövizle alınıp satılıyor.

Originally Posted by
Mehmetkirsoy
Kardeş 1000 dolar değil 200,000 1 milyon dolar fiziki olmaz. Senin gibi millette 1000 2000 dolar yok hahahaha
-

Originally Posted by
GKl
"Amerikan fed borsası"...
Önüne gelen ekonomi forumuna yazıyor ondan sonra sinirlenince biz suçlu oluyoruz.
Yahu ben mi ekonomi anlamıyorum,yoksa yeni bir borsa mı türedi diye zihnimi yorarken arkadaş beni aydınlattı......
-
Haci grafik koyduk fed borsasının ne olduğunu biliyoruz diye hahahha
-

Originally Posted by
GKl
ulan fiziki illa balya balya para demek değil, 3 tane saate tanesi 300 bin dolardan 1 milyon eder, götür istediğin yerde okut ab abd fark etmez.
Mücevher de aynı şekilde. Üstelik akarı yok kokarı yok, bunlar hep dövizle alınıp satılıyor.
Ahahhaha
Daha önce saatinizi avrupaya götürüp bozdurdunuz galiba. Balya paraları alıp ne yaptınız sonra uçağın valiz bagaj kısmına mı verdiniz yoksa avrupa daki evinize mi geçtiniz. Yoks avrupa birliği vatandaşımısınız.
Vay bea hahahahah
-

Originally Posted by
Mehmetkirsoy
Usdbrl 4,21 şuan devalüasyon olacağa benziyor.
Borsası 108.622

Originally Posted by
Mehmetkirsoy
37 binden borsası direk 109 bine çıkmış 2015 den beri.
2008 kriz öncesi boyunda yükseliş bakalım
Sant manukyan da brezilya nın çöküşe gittiğine uyanmış galiba
Hahahahhaha
Şant Manukyan
@SantManukyan
·
58m
Gunaydin, Russell ve Brezilya Real'ini yakindan izlemekte fayda var.
-

Emerging market borç balonu
-
Şant. Paylaşmış. Ne diyor 2008 krizine göre emerging marketler 2 mislinden fazla daha çok borç almışlar.
Tam bir borç balonu.
İlk krizde brezilya deval. Arjantin iflas.
-
Brezilya da yatırımı olan buradaki süper zengin arkadaşlar dikkat edin hahhahahahahhaha
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri