siz bunu yazdiginizda benle tartisma halindeydiniz ve endeks 80binlerdeydi.
hissenizi 4 e 1 e mi alacagim 8de 1 bire mi ne birseyler yazmistiniz eski sayfalari kurcalatmayin bana.
gram 330 ken de dolar ezip geciyor falan demistiniz. bulam gelem mi? hahahahaha benle tartismanda 4 te 1ine alacagim demesen unuturdum da bizzat benle tartisirken yazdigindan unutmadim.
"Evet burada tek yazdýðým yanlýþ hisseleri yarý fiyatýna alacaðým yazmýþtým alamadým tek yanlýþ yazým bu oldu.."
Diye bir üstteki yorumda yazdým þimdide yukarýya kopyaladým.. kusura bakmayýn hisselerinizi yarý fiyatýna alamadým özür dilerim.
Ha belki elinizdeki hisseleri 4 te birine veya en azýndan yarýsýna alacaklarimda vardýr ama almýyorum o hisseleri tabi o da ayrý bir konu..
ikna edilmiþlerle HEDEF'e gidilmez. HEDEF'e inanlarla yola çýkýlýr.
Bence siz de erken alým yapmýþsýnýz. Ben daha hiç hisse almadým daha da dipleri bekliyorum. Bütün dünya resesyona girerken hangi hisse neden primlenecek? Beklemek lazým...
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir. Hem acemi hem amatörce yazýlmýþ yazýlarýma yatýrým maksadýyla itibar etmeyiniz.
Paylaþýmlarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir. Kendi aklýnýza ve tecrübelerinize göre yatýrýmlarýnýza yön veriniz.
Buralarda aþaðýya dönerse muhteþem olacak borsa icin.
ikna edilmiþlerle HEDEF'e gidilmez. HEDEF'e inanlarla yola çýkýlýr.
Altin fiyatlari ucacak diyenlerin kacirdigi bir nokta var
Altin kesinlikle ABD deki enflasyonla tetiklenen bir mekanizmasi var. ABD de enflasyonun bundan sonra artmasi olaganustu zor cunku para carpani sifira yakin. Sebep yasli nufus
Altin kriz zamani savas zamani artar denir oysaki artik buyuk savaslar yerine bolgesel savaslar var ama onlar petrolun fiyatini bile artirmiyor
Altina bel baglamayin fiyatida anlamsiz kendiside anlamsiz ve insanliga hicbir faydasi olmayan bir madde.
Neden bu kadar degerli? Cunku resmi tarihten bile once god=gold
Sumerlerden bize kalmis bir gelenek. Sumer tarihini bilen altinin neden degerli oldugunuda bilir.
Yer Ýmleri