Selka denen trol mu bu
Selka denen trol mu bu
Selkayý Þubenin kapýsýna kadar uðurlamamýþ aðýrlamýþ yani kapýya kadar çay pasta týkmýþ aðýzlarýna
bir halt olacaðý yok.
6.50 bu senenin zirvesi olacaktý dýjj güçler müsade etmedi selka'ya.![]()
2020 zirvesi 6.50 dir diyip..
6.30 dan dolar bozup 4.50 den vakbn almayý öneren SELKA nýn teþriflerini bekliyoruz..
Kasým ayýnda hepimiz SELKA nýn hakkýný verecektik ama iþte o zamanlar iþ bilmez kafamýzla karþý çýkýyorduk bu arkadaþa..(mart2020)
Bir de bu herifi ciddi ciddi dinleyen ufak bir kitle oluþmuþ.
Geçende ne söylüyor diye bir bakayým dedim, ayný ekonomi kanalý þebekleri gibi klasik þeyler zýrvalýyor.
üçü kýrarsa dörde gider, dördü kýrarsa beþe dikkat, beþi kýrarsa altýyý test eder.
aþaðý yönde beþten dörde düþer, dörtten sonra üç gelir, oradan ikiye el sallar.
Kitlesi de kaval dinler gibi dinliyor bu zýrvalýklarý.
Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracý adayýnýz iyi birine benziyor olsa da, imza tarihi kontrat tarihinden 15 gün sonrasý olacak þekilde CEZALI TAHLÝYE TAAHHÜTNAMESÝ imzalatýn.
Ýlgili video > https://m.youtube.com/watch?v=fk69vY25PoQ
Adam baktý böyle teknik temel analizle al sat la ne uzun ne kýsa vade bi halt olacaðý yok..
Hisse net üzerinden sivri dolar hisse yorumlarý..
Devamlý ben bildim modu..(geriye dönüp bakmaya üþenen (halbuki hepsi palavra) hayran kitlesi oluþturma ..)
Kavga çýkarmak garantili zaten..(kavga çýkarýnca kendini acýndýrma modu..doðrularý söyleyeni kovalar falan)
Oradan youtube
Oraden twitter derken
Gelsin hisse tavsiyesi manipülasyon ..
1-2 kiþinin dikkatini çekse 1-2 de patron baðlasalar al alttan yüzde 50 yapýnca alýyorum ediyorum temel teknik analiz süper süper..
Çak milletin kafasýna gitsin ..
Önder Tavukçuoðlu (derin hisse) de bu iþlere buralarda gozde pazarlayarak baþladý TGDTGD ile..
Bazýlarý için Fiyatlar ters yanýlsadý 🙂
ytd..
Döviz altýn þelale mode a geçti ABD seçimi sonrasý..
Bakalým...
Yer Ýmleri