5.58 den kamyonun birini daha verdim
kaldi 2 kamyon
5.58 den kamyonun birini daha verdim
kaldi 2 kamyon
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
dolsada olur dolmasada olur ,
harac yemek kim biz kim abey![]()
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
USD bir bant iyice belirginleþti sanýrým...5,25-5,30 arasý AL- 5,45-5,50 arasý SAT...
USD ýn kýsa vade de yeniden 5,80 üzerine gideceðini düþünmüyorum. Çünkü ortada sebepleri yok. Yavaþlayan bir Türk ekonomisi, nerdeyse durma noktasýnda faiz artýramayacak bir FED, cari fazla veren Türkiye ve tam anlamý ile büyümeden vazgeçmiþ bir hükümet..
Bu þartlarda USD da yükseliþ beklemek hayal....
Alým satým fýrsatý verebilir, o kadar... Hala USD da dip çalýþmasýnýn olmadýðý kanaatini taþýyorum...
Nedenlerime gelince;
Bugün ABD den gelen Fetö iadesi için FBI heyeti.. Düzelen ABD iliþkileri, Suriye'den çýkan ABD ve de 85 USD dan 45 USD lara gerileyen PETROL fiyatlarý ve her ay az da olsa azar azar dengeli inen enflasyon......
Ufaktan ta olsa Türkiye Ekonomisi için PUPA YELKEN diyebilir...
USD da hala 4,90 TL fikrimi koruyorum...
Kalýn saðlýcakla...
Sn.Bozkurt.. Tebrik ediyorum.. Sanýrým artýk USD da düþüþ kaçýnýlmaz baþlýðýný yavaþ yavaþ terk etme zamaný gibi.. USD da beklentim olan 5 TL altýna gelme olayý bir türlü gerçekleþmedi.. Yaklaþýk 6 aydýr düþen bir para bu.. Aðustos Eylül Ekim Kasým Aralýk ve Ocak...
Þubatta ta Martta da düþecek demek çok iddialý bir cümle olur.. O sebeple artýk bende USD da düþüþü artýk pek beklemiyorum..
O zaman sanýrým BIST te 98,000 ler tepe USD da 5,31 TL ler dip diyebiliriz, sanki...
sn.selka
bende sizi tebrik ederim. ..dollar 7 tl lerde iken millet ucacak kaçacak 10 olucak derken siz burada (o kadar laf atanlar oldu) cok güzel analizler yaptýnýz. dollar 5.20 lere gevsedi garan 6 tl den 9 tl ye çýktý.
bence
para piyasalarinda en doðru hamle sizin ki idi...
tekrar tebrikler
bundan sonra ne olucaðini bilmek cok zor
öngörülerinizi arada bizimle paylaþýrsaniz memnun oluruz.
syg.
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Yer Ýmleri