5.43 den bi kamyonu geri verdim. kaldi 2 kamyon
5.43 den bi kamyonu geri verdim. kaldi 2 kamyon
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Yemekçi dostumuz yukarýdaki yazýyý yazmýþ viop topiðinde....Alýntý Originally Posted by yemekci Yazýyý Oku
Ýþte benim de cözemediðim ve midemi bulandýran burasý
MB Viop da dolar satarak spotu nasýl frenleyecek.
Cevabým þöyle oldu:
"tavuk mu yumurtadan, yumurta mý tavuktan? yumurtadan civciv çýkar, kimi potansiyel tavuktur, kimi de potansiyel horoz.."
vioptaki 3 kuruþla spottaki 3000 kuruþu psikolojik olarak etkiliyordu manipulatörler.
Týpký bir arap gelip kör itin öldüðü yerde pahalýya 1 mülk alýnca oradaki 1000 tane mülk sahibi mülklerine daha fazla para isterler ya o hesap.
MB viopu (kör itin öldüðü yer ) vuruyor. Spot da ondan etkileniyor.
Spotta dolar bol. Istersen fabrika sat, git çarþýya anýnda dolara çevir beaa!
5.269 dan ocak ayý sonunda aldýðým fiziki dolarlarý 5.478 fiyattan bugün saat 14.00 cývarý kapalýçarþýda sattým gitti. Alan hayrýný görsün.
Kritik bir þey olmazsa eylül sonuna kadar dolarda enflasyon kadar bile artýþ öngörmüyorum.
Bakalým yanýlacak mýyým beaaa!![]()
Biz bekleyiciyiz üstad dolarda. Bekleyen derviþ muradýna mý ermiþ, beklemekten mi gebermiþ bize hangisi kýsmet olursa artýk))
4 gamyondan 2 gamyon da bende kaldi,ne yerine koyabildik nede kalanlari satabildik.demir atti 5.47 ye namissiz , ya düþ ya da çýk
heralde yumurtami tavuktan yoksa civciv mi yumurtadan çýkýyor karar veremedi
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
abd'de enflasyon dusuk oldugu surece faiz bu seviyede durabilir . bu da dolarýn deðerlenmesine engel.
trump bunu istiyordu zaten. fed ile trump ayný noktada buluþtular beaa!
Yer Ýmleri