Maliyette 5.51 diyelim...
Walla garip bir durum var
RUB BRL VE ZAR son günlerde yüzde 5 lik bir ralli yaptýlar
TRY ise yüzde 5 düþtü..
Bunlar gevþer se (ki bekliyorum) bir çakýlmada oradan gelebilir..
5 tl ye kadar pýtýr pýtýr da indirebilirler..
Sabahtan yine ya bismillah diyip 0.50 indirmekle güne baþladýlar..
Bi düzen kurulmuþ ve dolar satan karlý çýkýyor..
Fiyata bakmadan en dipten bile geliyo birisi satýyo..
Çünküilerleyen saatlerde daha da düþeceði bilgisi var..
Dün gece misal 5.53 54 lerden adam akþam 8 de 5.50 ye bastý..
Biraz teper gibi oldu 5.52
bidaha bastý..
ilginç..
Hayýrlýsý olsun, Ýbrahim bey.. Çok aç gözlü ve de bir yatýrým aracýna ölesiye aþýk olmamak lazým.. Fiyat yükseldikçe kademeli sat, fiyat düþtükçe kademeli al..
Düþen bir yatrým aracýna yatýrým yapmak çýlgýnlýk delilik gibi gelir...
Millet 7 TL den 6 TL den kapýþ kapýþ USD alýrken, Vakbn a ben 3,80 den 3,60 dan ve en son 3,30 dan almak inanýn kolay deðildi...
Ama kazandým...
Ben buna SÖRF etkisi diyorum. Benimde USD ortalamam 5,53 TL (Portföyün %20 si).. Ancak USD ýn daha da düþme ihtimlini göz önünde bulundurun...
Dediðim gibi 5,36 TL yi altta bekliyorum...
Bol kazançlar dilerim...
Sn.Gundwane bu piyasalarda yaþadýklarýmý anlatsam inanýn bana burdan MARS a yol olur.. Neler görmedim ki? Bu yazdýklarýnýz bana ilginç gelsin..
Artýk beni hiçbir þey þaþýrtmýyor.. 7 TL den 6 TL den almayýn faizler ezdi geçti piyasayý almayýn dedim..
Öylesine kör olmuþ ki gözler ne duyan var ne dinleyen..
Bloomberght USD düþecek deyince
-"Bunlara inanmayýn bunlar Þ.f.z.. Bunlar zaten yabancý fonlarýn adamlarý, inanmayýn"
Bloomberght USD yükselecek deyince ;
- Dün akþam zaten BloombergHT de yatýrým uzmaný USD yükselecek" dedi diye referans yapýþtýranlar var. Ve ayný cümleyi kuran kiþi ayný kiþi...
Yahu Bloomberght Þ.f.s.z mi yoksa düzgün bir kanal mý? Yoksa senin iþine gelince iyi mi? Gelmeyince? Þ.f.s.z mi?
O denli taraf olunmuþ ki, dediðim gibi bakmak ile görmek arasýnda ki farký anlamýyorduk.
Hisse de USD da bir gelir basar geçer gider.. Sen yok ihracaat çý de, yok firma de, yok bilmem ne de?
Arkadaþ piyasa ezer.. Düþüyorsa kabul etmeliydin? Satmalýydýn? 6,50 den satan 6 dan satan 5,70 den satan ki ben sattým dediðimde dahi TROL olmak ile suçlandým, daha ne diyeyim...
3-5 tane gerçek TROL milleti TROL lüyor oradaki tiplerde onlarýn gazý ile 7,20 den USD 5,48 e gelmiþ hala USD alýyorlar...
Dedim ya Cellatýna aþýk olmuþ ise bir millet... Arkadaþ bir taneside çýkýp demiyor ki;
-Sen 12 aydýr bize yalan söylüyorsun, yalan yazýyorsun, belki de senin 1 tek USD ýn dahi yok...
Bakýnýz SN.Gundwane Ocak ayýnda USD 6,15 TL de iken millet USD 7,20 den geri gelmiþ alýn alýn alýn diye avuç avuç kredi çekip USD alan tiplere karþý bu videomu çekmek kolay bir iþ deðildi..
Ýbrahim beyin dediði gibi altýn satýp USD aldým 5,51 den diye... Bende o zaman almayýn KRÝZ BÖYLE KOPMAZ KOPARSA BÖYLE KOPAR
diye video çekiyordum...
Lütfen aþaðýdaki 7 ay önce çekilmiþ videomu izleyiniz..
Bu videoyu kanalým sembol videosu yaptým.. O sebeple snç Gundwane herþeyi yaparlar...
USD da 5 TL bile hayal deðildir...
Bu DTH larý sattýrýrlar... Sattýrýrlar... Sattýrýrlar... Sattýrýrlar... Sattýrýrlar...
Son düzenleme : selka; 07-08-2019 saat: 10:35.
Dediðiniz gibi biriside çýkýp demiyor ki hani nerde dediðiniz o fiyatlar belkide 1 dolarý bile yok adamýn..hep erteliyorlar en son temmuz sýcak geçicek diyorlar dý þimdide yaz bitsin almancýlar falan gitsin doðalgaz yansýn kýþýn görürüz diyorlar..kýþ biter baþka bir þey baþlar..
Ben grafiklerle al sat yapýyorum.yok þu ekonomist þunu demiþ yok 15,30 da veri gelicekmiþ yok þu siyasi düþünceme uymuyor falan demiyorum.al sa al satsa sat.Bu piyasalarda neden kaybediyor insanlar çünkü çok yorum yapýyorlar subjektif olarak..
Syg
5.4878-5.3927 ve 5.0169 bugünlük degerleriyle.
Yer Ýmleri