Originally Posted by
selka
USD DA BAYRAM FÝYATLAMALARI
Bayramýn 3.cü günüdeyiz... USD 5,44 TL den olan RALLY sine günün yükseði olan 5,6060 TL ile devam etti...
Ben 5,51 destek noktasýndan ilk kademe USD alýmýmý yapmýþtým... YOUTUBE videolarýmda var... (Portföyümün %20 si ile) Lakin bu yükselmenin hala sýð piyasalarda olduðunu bayram dönüþü piyasalar açýlýr açýlmaz 5,55 ve altýna geleceðini düþünüyorum..
(Umarým USD yükselirde bizde biraz bayram parasý kazanýrýz)
Maalesef USD'da yükseliþin kaçýnýlmaz olabilmesi için 5,71 TL yi geçmesi ve yeni fiyatlamalarý görmemiz gerekli..
Bu durumda 5,6125 ve 5,71 direnç 5,51 ve 5,4421 destektir..
Bu destek ve dirençleri tam 2 aydýr yazýyorum... USD yükselirken hemen ellerinize savaþ baltalarýný alýp, muhalif düþüncelere saldýrmak biraz "kasapta ki ete evde nohut ýslanmaz" atasözmüzü hatýrlatýyor gibi....
Ayrýca, bende 5,51 den ilk USD alýmýmý 5,44 den de ufak bir miktar aldýðýmý YOUTUBE videolarýmda söylemþtim...
Perþembe sabahý piyasalar açýlýr açýlmaz elimdeki USD portföyümün en az %50 sini 5,61 den satacaðým... Kalaný için 5,71 i bekleyebilirim..
Lakin; bu þartlarda hala USD için Kasým ayýna kadar ümitsizim.. Yeniden geri çekilmesi kaçýnýlmazdýr...
Ýyi bayramlar....
Yer Ýmleri