Sn.Human çok teþekkürler... Bu da sizin güzel bakýþýnýz, güzel tavrýnýz, hüsnü samimiyetiniz...
Size kredim her zaman sonsuzdur.. Dalabilirsiniz,size boynum kýldan incedir.... Krediniz bende sonsuzdur...
Siz TROL deseniz dahi kabulümdür, kendimi sorgularým..
Bu arada bazý yazýlarý buraya yazýyorum, malum baþlýða yazmýyorum...
Sn.Human 5,71 TL den üzeri 3 kapanýþ yaparsa USD'ýn yönü yukarý olacaktýr... Yeni fiyatlamaya girmiþ demektir... Lakin ekonomiden ziyade uluslararasý siyaset 5,71 üzeri kapanýþlarý etkileyecektir...
Bugün TL mevduatlarýn da da bir 150 bazlýk ani indirim oldu...
Hayýrlýsý... Ben 5,44 den aldýklarýmý 5,61 ve 5,71 den sattým... Geriye düþerse 5,55 den alýcýyým....
Kýsmet...
Beni bilirsiniz SNHUMAN, 5,71 üzeri USD giderse BIST te fýrsatlarý kollarým.... Borsa 10-20 kademeyi bazen bir günde verir, sende biliiyorsun...
Saðlýcakla, eski dostum...
Bol kazançlar dilerim....
Bu baþlýða ilk yazým çünkü dövizin uzun vadeli yükseliþ trendinde olduðunu, yükseliþ trendindeki ivmenin daha da artacaðýný düþünüyorum. Yani farklý düþünüyoruz. Bu nedenle, polemik olmamasý için yazmadým.
Siz de diðer baþlýða yazmýyorsunuz, düþüncelerinizi burada ifade ediyorsunuz.
Troller için aðýr yazýlar da yazdým ama sizi hiç bir zaman troll olarak düþünmedim, çünkü diðer baþlýða gelip, dolarda pozisyon alanlara karþý psikolojik bir savaþ açmadýnýz, hakaret etmediniz. Benim aðýr sözler söylediðim kiþiler bu ruh hastasý tipler. Gelip te efendice düþüncesini yazanlar deðil.
Lenovo P1a41 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Sn Selka yazýlarýnýzý ve videolarýnýzý zevkle okuyor ve izliyorum teþekkür ederim
Benim yatýrým anlayýþým spotta xau usd, xag usd, gbpusd, eurusd þeklinde takýlýyorum
Yani asla tuvalet kaðýdý ₺ ye geçmiyorum
Tlye geçmeme sebebim gerçek enflasyon enaz % 50 kerizmiyim abi. En kralý döviz altýn gümüþ arasý parite kafam rahat yýllýk hedefim % 30 kar dolar bazlý. Kafam rahat.Abi sana saygým sonsuz. sence doðru yapýyormuyum?
Konunun netlik kazanmýþ olmasýna çok sevindim.
Saygýlarýmla.
Son Not: Diðer baþlýkta dolarda düþüþ bekleyen ve düzgün yazan bir arkadaþa cevaben diðer baþlýkta yazdýðým yazýyý da eklemek istedim.
Bol kazançlar dilerim.
Lenovo P1a41 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
bunu alýntýladým cünkü bu sayfadaki en son yazýmmýþ![]()
jas el mine gercekten saygýdeðer bir kiþi forumda cok eskiden tanýrým, atýþma tarzýnda yanlýþ anlaþýlmalari okuyunca yazma gereði duydum.
selka hocamýz bu yazýmý hatýrlamýþtýr. bir ay kadar önce idi
kendisi bu poz.u daha sonra 5.78 lerden kapattýðýný yazmýþtý. tabii ben kapatmadým (5.62 maliyet ) sonra piþmanlýðým oldu cünkü 5.48 lere düþtü, tabii bu esnada sn. selka 5.4x lardan tekrar aldýðýný yazdý.
bu kiþiye trol diyen adam meyva veren aðacý taþlýyor derim.
daha eski tradelerini yazmýyorum bile
baþarýlarýnýn daim olmasý dileðiyle
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Yer Ýmleri