Sýrbistan ile iliþkileri ilerkelettik. S400 vs alaxaktý.
Devlet baþkaný kalpden hastanelik olmuþ az önce
Sýrbistan ile iliþkileri ilerkelettik. S400 vs alaxaktý.
Devlet baþkaný kalpden hastanelik olmuþ az önce
Kesinlikle en baþta yazdýklarýnýza katýlýyorum, yazdýklarýmýn neresinde hakaret var onu da anlamadým. Ama mesela þunu demiþim "...Ve okumasýný bilenler için ciddi bir labaratuvar ayný zamanda."
Sizin rahat içki içebilmek için lafýnýz bana ilginç geldi. Demek insanlarýn ülkede rahat içki içemediðini düþünüyorsunuz. Halbuki isteyenin istediðini içebilmesi gerekli. Bu en basit özgürlüklerden birisi. Deðil mi?
Malesef yine söz cýmbýzlama olayýna dönulmüþ. Çünkü bu baþlýkta dengesiz kendi gibi düþünmeyenlere hakaret eden kiþiler bulunmadýðýndan bu þekilde cümlede ki, kelimeleri kýrk yararak laf atacak ne bulabilirime dönülüyor. Ýnþallah siz münferit yapmýþsýnýzdýr, genel yapýnýz deðildir. Ben bu tarz olaylara hastalýklý düþünce yapýsý diyorum.Birkeç kiþi yine atlayabilir ama öyle. Selkanýn bütün laflarýný cümlelerini okusaydýnýz , hatta birkaç tanesi bile yeter, kimseye hiçbirþeyi yasaklama derdi olmadýðý hatta düþünmediðini bile anlardýnýz. Ama amaç baðcýyý dövmeye dönünce baþka þeyler yazýlýp ciziliyor.
Gerçekten malum baþlýkta farklý birþey yazýpta bir sürü hakarete maruz kalan kiþi yok diyebilirmisiniz. Yada siz yazabilir misiniz?
HAYIR
Baþka biþey olamaz mý?
Yani bende bilmiyorum ama tabi balona daha ufluyemezler anca zorlasan bikac sene daha
Az önce reis açýkladý
Suriye, libya ,balkanlar , ýrak, doðu akdeniz hepsindeyiz .
Büyük harcama var.. faizleri indireceðini yine açýkladý..
Bu kadar geniþ cepheye bir kazaným elde edilmezse nasýl dayanýlýrsa artýk. Ya petrol bulacaðýz ya bulacaðýz...
Yer Ýmleri