Bunlara göre tahminlerim sanýrým tutuyor KANITIM:
20 nisan 2017 tarihli Xu100 ve 30 endeksinin %1 i aþan prim miktarý
o kdar zorda kalmýþlar ki çabalýyorlar satabilmek için bunun için Yükseltiyorlar ve küçüklerin yükseliþ görmesiyle SAtmaktan vazgeçmesini SAÐLAMAYI
çok iyi biliyorlar psikolojik olarak hareket ettiriyorlar.
AKÞAM ana haber bültenleri sür manþet vermezse bende ne olayým
çünkü yükseliþ gören küçükler prsikolojisi dur bir 1000puan daha bekleyeyim oluyor##
ancak küçükler bence küçük küçük kademeli iþlem yapmalý riskleri AZALIR#
her gün yukarda yazdýðým zararlarýn 20'de 1 i kadar ZARAR yazýyorlar,FAiz zararý ve Faizin böylece borsaya da düþman olduðu anlamýþ olursunuz umarým.
HEdefleri nedir peki?
95000 mi? 97000?
hedeflerini kestirmek çok zor çünkü biraz daha eldekini satarsa küçkler 100000bile olacak bu yüzden yükseltebiliyorlarsa AZAR azar küçükler olarak
ellerine versek çok güzel olmaz mý hazýr dolarda yükselecek veya olmadý yüksek faize yatýrýrýz? ne dersiniz?
bakalým þu çok beklenen dayanamadýklarý noktada Þelale düþüþlerini baþlatacaklar mý 2008 yýlýndaki gibi
hatýrlarmýsýnýz bilmem ancak
2008 haziranda bir adam vardý ilk lügatýmýza o yerleþtirdi Þelale düþüþü kelimesini 20 bin Endeksi bilebildi 2008 haziranda Yazýk oldu okurduk takip ederdik.þimdi yok ortalýkta küstü zannedersem veya güç topluyor yeni %70 lik piyasa çöküþü için (yukardaki grafikte belli oranlar)
##o yüzden tarafsýz yorum yapýyorum kimsenin kaybetmeyeceði ve herkesin kazanacaðý bir piyasa beklentim bunn için biz küçüklerin eðitilip
belli psikolojik yanýlgýlardan korunmasý gerekli
## yoksa kurtlar sofrasýnda akþam yemeði olmaktan baþka seçeneðimiz yok
## yarýn ve devamýnda basmalarý gerekli artýk bu kadar çýkarttýlar kime satacaklar kim alacak bu fiyatlardan?
DOLAR ne zaman ki 5TL yi geçer borsaya girmek için yabancýlar sýra olur ancak bu fiyatlardan deðil onlarda uyanýk bizden daha uyanýklar
%65 %70 düþüþü onlarda bekliyor
büyükler aylýk yukarda anlattýðým gibi milyonlarca TL FAÝZ zararý yazýyor her ay neden Paralarýný durduk yere eritsinler????
## neden yukarýya çeksinler kime satacaklar ??
SABIR sabýr sabýr ile bekleyin mutlaka býkacaklar ve Þelale düþüþü yukardaki grafiklerde ispatladýðým oluþacak
ve ondan sonra 2009-2010 rallisi gibi bir RALLÝ
dip fiyatlar 2019da oluþacak grafik yalan söylemez########

Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri