pazartesi daxta çok sert düþüþ bekliyorum. aþaðýda 7 tane gap býraktý. bunlarýn hepsi kapanacak. böyle gaplý gaplý gitmesi anlamsýz. eðer saðlýklý bir çýkýþ hareketi olsaydý bu gaplar býrakýlmazdý.
pazartesi daxta çok sert düþüþ bekliyorum. aþaðýda 7 tane gap býraktý. bunlarýn hepsi kapanacak. böyle gaplý gaplý gitmesi anlamsýz. eðer saðlýklý bir çýkýþ hareketi olsaydý bu gaplar býrakýlmazdý.
inþallah diyem ben inanýyorum size diðer köyde olsak alaya alýrlar ama iþlerine öyle geliyo. bir de yarýn katalonya baðýmsýzlýk seçimi var ortalýk karýþabilir dicem de Alman palasý da bizim pala gibi taktýðý yok. 11.850 lerden beri hiç düzeltmeden kýlçýksýz 1000 puan arada bi 20-30 eksi gösteriyo akþamabi yüzlük. vade sonu da bitti bakalým nidecek.
Bilinsin ki çakallarýn hükmü kurt ayaða kalkana kadardýr.
Dax Haftalýk graf: 12.000-13.000 bantý hareketleri...
13.000 seviyesin 7 hafta tepe çalýþmasý yapmýþ ve 12.000 seviyesine inmiþ...
12.000 seviyesin de ise 6 hafta dip çalýþmasý yapýlmýþ ve mazot toplanmýþ ve
13.000 istikametine doðru hareket baþlamýþ....
Bu mazot ile ne kadar gidebilir sizce? düþün...
13.000 direnç... yukarý kýrar ise 13.500 hedefler...
![]()
YKDJI varantý hakkýnda bilgi verebilecek arkadaþ var mý?
0,14 ten aldým. Hisse yukarý gitti bu varant hiç hareket etmedi.
XT1635-02 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kullaným vadesi 30 Kasým. Vade sonu deðeri 4.80. Ben bu varantý hisse 4.25 te iken aldým. Yani hisse 4.25 te iken 0,14 tü. Hisse 4,32 de hala 0,14. Bu varant iþinde biraz acemiyim. Yanlýþ yapmak istemiyorum.
XT1635-02 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ekim vade olsa biraz yükseliþ olurdu ama kasým olduðu için bade uzun duyarlýlýk az. Bir de kullaným fiyatýndan uzak 4.80 e yaklaþtýkça ve yukarý çýktýkça hareket marj artabilir. bir de hisse varantlarýnda belli bir kademeye kadar oynatmazlar. ihraçcýný kafasýnda rakamlarý geçerse ve arz talep yöünde deðiþir.Yön yukarý ise ve devamý gelecekse oynatýr. anlýk çýktý ertesi gün düþme riski varsa ihraçcýný keyfine kalmýþ. diyelim4.30 dan e50 ye kadar kademe oynamaz ama 50 den sonra her kademe çýkýþýnda yükselebilir.Endeks varantý gibi birebir yansýmasýný bekleme.< Öyle an gelir 0.10 yükseliþte ya da düþüþte %10-30 oynar. biraz da keyfi
Bilinsin ki çakallarýn hükmü kurt ayaða kalkana kadardýr.
Yer Ýmleri