Shortta inat etme bro. zira halen boðada.
piyasasý long olan enstrümanda short diye uzatmak yersiz ve zarar yazdýrýr sürekli.
Shortta inat etme bro. zira halen boðada.
piyasasý long olan enstrümanda short diye uzatmak yersiz ve zarar yazdýrýr sürekli.
https://invst.ly/5b3v5
Ben olsam inat etmem veya gün içi trade/scalp düþünürüm.
Vadeli 12.880 spot vadeli böyle kalýrsa 12.895 -900 gibi açar.Eski zirve 12.950 yi yoklar.Millet buradan döner çift tepe muhabbeti yaparken biraz düþer gibi yapýp 13 üzeri atar.Biri kanýma girdi 12.600 den döner diye.Ne güzel uzundan pa rayý vurmuþtum.Acaba yüzü kýzarýyomu. 600 üstü yok demiþti iddialý olarak bunu derken de 12.021 di.Ýþte böyle yorumcuyum diyip ahkam kesen var.Ne yanýlma ya 1000 puan kemiksiz.bizde 10 bin puana denk gelir
GT-I8552 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilinsin ki çakallarýn hükmü kurt ayaða kalkana kadardýr.
DAX 12.902 yi gördü 12.870 lerde dengeledi. Yarýn seans yokmuþ inv. de biri yazmýþ.Bakalým çarþambada bizi ne bekler. Artý gap yemeye alýþtýk ne de olsa 13 gösterse de farketmez. bu arada yapý kredi varantý alan arkadaþ tam varantý bulmuþ 1 lot dahi iþlem yok. hareketli varantlar daha iyi. tabi bu çýkmayacaðý anlamýna gelmez. THYO varantý %40 pirimli hisse varntýnda adrenalin arayan bu hisseye bakmalý tabi zararý da bu kadar olabiliyor. maksat heyecan olsun diyenlere. Parasý da bol olanlara. tabi riskini kabulenmek var. %40 kar ya da zarar adamý bitirir ya da ihya eder.Yazarken DAX 12.882 olmuþ gene dellenmiþ düþeceði yok meretin.
Ben de tam onu soracaktým size, neden 1 lot dahi iþlem olmuyor anlamadým. Örneðin deðeri 0,13 ile 0,14 görünürken 1 lot 0,13 ten alýþ, 1 lot 0,14 ten satýþ yazdým. Hiç biri gerçekleþmedi.
XT1635-02 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Demekki rakam daha aþaðýlarda.Yada ihraççý kademeye lot koymayý unuttu.Þöyle yap.Önce 0.10 a satýþ ver 10-20 adet giderse 0.15-.20 den 5-10 adet alýþ gir.Ýhraççý uyansýn.Kendi sattýðýný geri alýrsýn maksat iþlem hacmi olsun ben gerçek fiyatý öyle bulurum.Ýhraççýya da uyuma diye uyarý yapmýþ olurum.Yoksa ekran fiyatý ile yön bulamazsýn
GT-I8552 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teþekkür ederim. Ben de bugün deneyeceðim.
Bu günkü YKDJI varantindaki 19821 adet iþlemi ben gerçekleþtirdim. Çok garip geldi bana. Nasýl oluyorda baþka iþlem olmuyor anlamýyorum. Peki benim sattýðým lotlari kim aldý?
Benim aldýðým 1 lotu kim sattý?
Yer Ýmleri