saðol zarar var hala ne yazýk ki. dax beklentiyi boþ ver kardayken satsaydýn keþke biz kardayken satmadýk þimdi elimizde patladý. borsalar acayip oldu artýk büyük balýklarý boþver karý gördümü sat yoksa onlar gördümü ters düz ediyorlar adamý. bu arada uzdcfv aldým 19 kuruþtan 16-17 kapattý. aksilik olmaz ise pazartesi 20-21 kuruþtan çýkarýz diye düþünüyorum. ytd.
iþleri güçleri çakalllýk çýkarken gýdým gýdým inerken her 10 puanda bir basamak indi.her iki tarafý daçarpýyorlar. artý kapatsaydý fiyata bakmayacaktým. Eksiye dönünce vazgeçtim umarým silkelemedir. sabah okutsak iyiydi. en azýndan yarýsý ile maliyet düþürdük birazinþallah pazartesi bir sürpriz olmaz kazanan beraber oluruz.
Bilinsin ki çakallarýn hükmü kurt ayaða kalkana kadardýr.
DAX topladý tekrar artýya geçyi.Hafta sonu olumsuz bir þey olmazsa 13bin üzerine atar esas biz kapanýrken yeþil olsa korkacaktým verecektim.Hareketleri ezberledik lakin iþ inada girince kaybediyorum.Bunda acýmak yok inþ. Ýyi akþamlar.
GT-I8552 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
merak etme sen memleket boþdeðil.
http://i.sozcu.com.tr/wp-content/upl...al-ataturk.jpg
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
DAX bakalým ne yapacak Cuma gecesi Dow a ayak uydurmadý Dow un çýkýþýna göre 13.050 üstü olmalýydý.Katalonya da155.maddeyi iþletti yani özerkliði kaldýrdý 6 aya kadar seçim yspýn dedi bakalým olumlumu olusuz mu yansýyacak.
GT-I8552 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri