Hayýrlý akþamlar üstatlar 0.023 ten Garantinin yükseliþ varantý olan GRIBE'yi aldým. Bu varant aralýk vadeli. Zararým çok. Sizce yükselir mi? yorumu olan var mý??
Hayýrlý akþamlar üstatlar 0.023 ten Garantinin yükseliþ varantý olan GRIBE'yi aldým. Bu varant aralýk vadeli. Zararým çok. Sizce yükselir mi? yorumu olan var mý??
Ben garantinin Aralýk alým varantini hisse 9,50 yi görünce gireceðim. Bence hisse daha düþmeye devam edecek görünüyor.
XT1635-02 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hocam korkutma beni ya inþallah düþmez ama sanki bugün düþecek gibi durdu(
Uluslararasý kredi derecelendirme kuruluþu Moody's, Türkiye'nin kredi profilinin siyasi risklere karþý koruduðunu bildirdi.
http://www.borsagundem.com/haber/moo...lamasi/1250031
Bu haber piyasayý ve garaný olumlu etkiler mi? üstadlardan yorum bekliyorum
Piyasa yönünü aþaðý çevirdiði için olumlu olan haberleri dikkate almayacaktýr. Endekse en iyi ihtimalle 101 bini gösterecekler. Garanti de bence 9,50 de kalmasý bile olumlu olur endeks 101 bin olduðunda.
XT1635-02 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tek þansýnýz vade sonu. Miktar çok deðilse son gün kurtarma þansýnýz olabilir. halkbankýn kuþ un %8-10 yaptýðý yerde garan niye yapmasýn lakin maliyetiniz zaten çöp durumda 0.023 demek. dicem de fiyat 15-16 yanlýþ yazdýnýz galiba 0.223 diyecektiniz dayanak 11.20 nasýl oluyor bu aralýk vade sizin ki GRIBA olmasýn kasým vade dayanak 12.20 fiyat 0.01 -0.02 durumda alýcý yok gibi maliyeti düþürmeniz için 0.02 den alým yaptýnýz galiba. Gardaþ yanlýþ anlama ama þu an çöp fiyatý. Haftaya ya da son hafta garan çýkmaz ise 0.01 e bile alýcý olmayacak ihraçcý elinizde kalacak. yani sýfýrlayacak. Mesela benim kuþ varantý 0.37 den girdim 0.07 ye düþtü sonra 0.38 llere çýktý ama dayanak yakýn 10.70 þu an bile kuþ 10.47 yani dayanaðý geçerse paran son güne kalsa da sýfýrlamaz. Garan son gün 12.20 altý sýfýrlar bilgin olsun. Olmayacak demiyorum hisse varantýnda mümkün bu tür hareketler ama elinde çoksa yazýk olur.
Bilinsin ki çakallarýn hükmü kurt ayaða kalkana kadardýr.
Hocam merhaba. Teþekkür ederim cevap yazdýðýn için.
https://i.hizliresim.com/5GX3ql.png
Varant bu. Yorumunuzu alabilir miyim?
Yer Ýmleri