amerikanýn biraz daha süresi var.. ama daxa pis verecekler...
amerikanýn biraz daha süresi var.. ama daxa pis verecekler...
almanyada faizler sýfýr arkadaþým dax o nedenle ciddi yatýrým enstrümaný..neye dayanarak verecekler diyorsun açýklar mýsýn?
sen uyanýk mýsýn adýn mý uyanýk arkadaþým... grafiðe bakarsan koca omuz baþ omuzu görürsün... hedefi de 12300 ler ve aþaðýda bir sürü devasa gap var. Amerika yukarda yataya girerken Avrupa borsalarý çökecek önce Amerika 15 gün sonra... ha bu kadar adam fikrini yazýyor onlara açýklama sormuyorsunda niye bana soruyorsun o da bi garip???
Merhaba arkadaþlar THY de 11,20 civarýnda thýjn den çýktým, artýk düþer diye. 100bin adet kadar Thývg ve h aldým ama hüsran. Düþer dedikçe çýkýyor. Kararsýz kaldým artýk düþüþ baþlar mý yukarý devam edermi kestiremez oldum. 0.50 civarý aldýðým varant 0.07 oldu. Bir miktar yükseliþ thýjn de var elimde ama yine zarardayým düþüþ varantýndan. Çýkýþ devam eder mi acaba. Tavsiye olarak ne yapmam gerekiyor vaktinizi ayýrýp yazarsanýz çok memnun olurum. Çok teþekkür ederim.
LG-X240 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
gulesci bende sorttayim sonumuz nolur bilmiyorum hayýrlýsý olsun
SM-J700F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayýn mgulesci valla ben de THÝVL satým varantini almak istiyorum elim gitmiyor. Ama 13 olduðunda THY dayanamayacam ve THÝVL yi o andaki fiyattan alacaðým.
XT1635-02 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben zamanlamayý tutturamadým inþallah siz tutturursunuz ama Aralýk ayý genelde satýþlarýn yoðun olduðu kanaatindeyim. Maliyeti düþürüp beklemeye devam. Sürekli çýkacak deðil ya.
LG-X240 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Garantinin alým varantý Gribc yi, Garan 9,30- 9,40 tan alýp, 9,70- 9,80 olduðunda satmayý ve satým varantý Grist alýp düþünce satmak ta iyi kar býrakýyor.
XT1635-02 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri