Çökemedik hala. Ne zaman çökecez yaw ?
Çökemedik hala. Ne zaman çökecez yaw ?
Yazdýðým mesajlar þahsi görüþlerim olup kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Tepelerde þortlayýp flatlýyorum UZIYV varantý satým, UZDCJ Alým varantý.% 5-10 arasý al sat.Yön sakat durmak tehlikeli.
GT-I8552 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilinsin ki çakallarýn hükmü kurt ayaða kalkana kadardýr.
Alibey o dediðiniz iþlemler için UZDCN alým ve UZDSO daha uygun gibi. Tabii siz daha iyi bilirsiniz. Alým olan 140 bin hedef, satým olan 130 bin. Vadesi ikisinin de 30 Ocak.
Ayrýca ben bu gün iþ bankasý alým varantý olan ISILH aldým. Hedef fiyat 7,00 vade 30 Ocak.
XT1635-02 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alým olaný 30 aralýk dediðiniz gibi riskli gün içi alýp satýlabilir ertesi güne kalýrsa gaplý bi ters açýlýþla büyük zarar ettirir. Satýmda Gün içi 2-3 defa turladým bazen 2 basamak bazen3 basamak 3'er 5'er bin 41-46 arasý bi ara alýma geçtim alýmda 0.54 ten alýp 58 den verdim 1 saat sonra 70 oldu baþka mesele![]()
Bilinsin ki çakallarýn hükmü kurt ayaða kalkana kadardýr.
Nasýl oluyorsa bakan kör yapýyor borsa bizi 🤔
General Mobile 4G Dual cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
varant piyasasý için en sýkýntýlý dönem...
her dayanak varlýk oraya da gider buraya da gider mod'una geçer yýl sonuna doðru ..
sýrtlanlar için zor günler ******
Þuraya kan emici varant ihraççýlarýný terse getircek milleti ihya edecek adam gibi adam gelmedi, boþ laflarý býrakýn.
vade sonuna yaklaþýldýðýnda bu varantý oynamayýn...her turlü pýslýk oluyor..hatta mumkun ise hic almamak lazým ama hepýmýz hastayýz...250 býn kaybettim hala elýmde 2-3-bin ile hayaller kurup duruyorum...ah sunu alsa ýdým vah sunu neden sattým...arkadaþlar hepýmýz hastayýz tedaviye ihtiyacýmýz var...
Yer Ýmleri