Gribd varantý için fikriniz nedir?Vadesi 29 aralýk satýþ fiyatý 10,70
Ýste son bir ayda gelinen seviye tombul kusta. 9.64 iken bilanco sonrasi elim cok gitti geldi alayim almayayim derken once 17 oldu az geri gelsin alayim derken 50 simdi ise 2.76 gerci alsak tutarmiydik buraya kadar bilmem. 2014 de olmustu yine boyle bi furya. Vay anasini sayin varantcilar :D tamda tuprastan cikmistim bostaydim gozum thy ve tcell deydi gittik ayni fiyattan tcell almistik onda da kar ettik gerci ama bu baska gitti yahu :D %3500 e yakin. Tabi bunda hem fena sortcu yakaladilar hemde elin gavuru fena saldirdi. E beklentide var ucuz da kalmisti 1 sene kadar yerinden kipirdamadi simdi krdmd yiz bakalim 1 haftadir ereglileri gecen hafta verdim karla onda kalsam hala sattigim yerdeydim simdi kardo sagolsun %50 birakti. Yuru yavrum kardo diyorum simdilik. Hayirlisi.
Lenovo P1ma40 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ayýn 13 ünde uzdcj maliyetim 0,65 idi -- gün içi al sat ile 0,62 ye düþürdüm..kapanýþ 0,52 oldu..batýk durum
ilk kez varantý ertesi güne taþýdým tabi zaman kaybý ile 0,50 ye denk geldi..
14 aralýkta 0,46 yý gördü bi baktým 0,72 olmuþ..
demem o ki varant kalp hastalarý için saðlýklý deðildir..al sat dýþýnda tavsiye etmem..
ha çok inandýðýnýz bir dayanak varlýk olur alýp beklenir ona lafým yok..
lütfen bilinçli olmadan varanta bulaþmayýn..
klasik olacak ama aldýðýný varantýn dayanak varlýktaki deðiþime nasýl tepki verdiðini bilmeden asla varant almayýn..
3-4 gün önce yazdðým þey önemli ayný dayanak varlýðýn alým ve satýmlarý neden ayný deðil diye þans diye söyleniyordu..
þans deðil arkadaþlar..
Yer Ýmleri