Resim ekleme yok sanýrým sayfaya
Resim ekleme yok sanýrým sayfaya
konyalým EREGL satým varantý aldým fena tersde kaldýk bir bakarmýsýn þu ereðliye
Göstergeleri al vermiþ hangi vade kullaným fiyatý nedir ereglinin
Evet bugünkü iþlemlerle 1465 TL yaptým aldýklarým sattýklarým THY alým varantý tkdca 0,10 alýnýp /0,11 satýldý ardýndan dax satým varantý dadta 0.22 alýnýp 0,26 satýldý ve ardýndan garanti alým varantý grýdg 0.22 den alýndý bekliyorum.
Bu emlagýn varantý 0,30 dan kapadý ve daxýnkide 062 gördü bugün
DÜN VE BUGÜN yapýlan dax alým varantý dxýýj 4 defa al satlarla 57 al 60 ver lerler 1610 tl oldu
RESÝM graf atmasýný bilmeyenler Grafik atmasýný öðretmenin yolunu dilim döndüðünce anlatmaya çalýþayým ..
I -Öncelikle kendi BÝLGÝSAYAR ýndan Paint i açacaksýn
II - Bilgisayarýn Klevyesinden Sað üstte Prt Scr SysRq düðmesine basýldýðýnda Ekranda görünen her birþeyin resmini çekmiþ oluyor ayna zamanda kopyalamýþ oluyorsun .
III - Açýk olan Paint e Gelip Ctrl V ( Diðer adýyla YAPIÞTIR ) yapýyorsun . Paintte istemediðin yerleri temizleme iþini gün geçtikce yapmaya alýþacaksýn .
IV - Bu resmi Masa üstünde yada BELGELERÝM dosyasýna kaydedeceksin
V - Bu iþlemlerden sonra herhangi bir Resim Proðramlarý ile misal ben https://resmim.net/index.php
Dosyalarý seç ten nereye kaydetmiþ isem resmi Bulup týklýyorum sonrada alt saðdaki AÇ a týklýyorum Resim proðramýndaki +YÜKLE ye týkladýðýmda Forum : (BBCODE) yazýsýnýn altýndaki bölgeyi iþaretleyip alýntýlayýp buraya yapýþtýrdýðýmda Resmi yüklemiþ oluýyorum foruma ...
Yer Ýmleri