Bedelli bölündüðü fiyat baz alýnýr diye biliyom ama ihraçcýnýn keyfine kalmýþ.Ama yine de böyle durumlarda satým avantajlýdýr bölünme fiyatýnýn altýna kayma ihtimali fazla
GT-I8552 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bedelli bölündüðü fiyat baz alýnýr diye biliyom ama ihraçcýnýn keyfine kalmýþ.Ama yine de böyle durumlarda satým avantajlýdýr bölünme fiyatýnýn altýna kayma ihtimali fazla
GT-I8552 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilinsin ki çakallarýn hükmü kurt ayaða kalkana kadardýr.
teþekkürler alibey
.............
Topraðýmýzýn Üstünde Þerefsiz Yaþamaktansa,Topraðýn Altýnda Yatmayý ÞEREF Sayarýz...
Dezavantaj ya da avantaj saglamaz. Diyelim ki senet bolunmeden once 120 tl idi. Karsiligindaki fiyat ta 0.50 tl idi. Kagit bolundukten sonra diyelim ki 100 tl oldu. Ve o gun sabah bolunme fiyati olan 100 tl'den isleme baslarsa varant fiyati ayni kalir. 100 tl yeni baz fiyat oldugundan bu fiyata gore varant degeenir ya da kaybeder ....
SM-A710F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Topraðýmýzýn Üstünde Þerefsiz Yaþamaktansa,Topraðýn Altýnda Yatmayý ÞEREF Sayarýz...
0,11 (haýuj)ile ilk varant iþlemim 😀 9 maliyetli halkb hisselerimi 11 den satýp referandum riski alamayanlardan oldum sonrasýda malum almaya elin gitmiyor , dolarda kazandýrmadý düþüþ trendinde ya viop yada ufak ufak varant mý diye düþünüyorum tabi düþeceksek 😀😀 (%90 mevduattayým)
Bol kazançlar
ilk varantým oda benim 20 gün önce almýþtým. 22 kuruþtan hala bekliyorum bir daha bankalar asla portföyümde olmayacak. hele devlet bankalarý asla. her neyse kimseyi etki altýnda býrakmak istemiyorum. buda benim düþüncem. bol þanslar.
not. ÝnþaAllah terse dönerde ben zarardan kurtulur sizde kar alýrsýnýz.saygýlar
halkbank varantý hadjd yle oynuyorlar.varant 5 tl oldu
Yer Ýmleri