insanýn kafasýn da Oldukça hýzlý bir araba gibidir VARANTLAR kullanmasýný beceremezsen kazaya sebep olursun ..
insanýn kafasýn da Oldukça hýzlý bir araba gibidir VARANTLAR kullanmasýný beceremezsen kazaya sebep olursun ..
bu hususta sen belki yeni baþladýn ama boynuz kulaðý geçer sözü sen iþi çok güzel kavradýn
viop ve varant arasýnda ký olumlu olumsuz yönler nelerdir yazýný kopyalayýp arþivimde saklýyorum![]()
alýrým beklerim %50 karla satarým benden 3 gün sonra %200 daha yapar.
alýrým beklerim %50 kar yapar yine beklerim sonra sürekli düþer.
alýrým %50 kar yapar beklerim -%50 +%50 arasýnda gider gelir günlerce satamam beklerim.
varant adil deðil 5 tane alým varantý var kar marjlarý þöyle
1. varant %500
2. varant %300
3. varant %150
4. varant %50
5. varant %20
þimdi dersiniz ki vadesi hassasiyeti vs.
bende derim ki hangisi ihraçcýnýn elinde var ise onu kafasýn göre oynatýyor.
ve bu sebeple o 5 tane varantýn kar marjlarý böyle fark ediyor. hassasiyeti de vadesi de artý olarak etkiliyor ama py bunu sadece vade ve hassaiyet kaynaklý olarak dýþarý lanse ediyor.
Sosyal medyada Darvas Swing isimli þahsý takip ediyorum baya güzel bilgilere vakýf ..
Bilinçli yatýrým için aldýðým notlar... Mal paylaþýnca azalýr (azalan fayda), bilgi paylaþýnca çoðalýr (artan fayda).
ENDEKS Alým varant LARI Doðal olarak çoðunluðu eksi görünüyor ..
ENDEKS Satým varant'larý ise malum artý görünümünü sürdürüyor ..
![]()
Fiyat düþüyor halkb satým varant artmýyor , ona kýl oldum.vadesi azaldýðý için 0,05 leri 0,06 dan sattým þükür.çok stresli
Yer Ýmleri