Originally Posted by
alibey
milyon dolarlýk bir soru UZICE 135 dayanak 29 aðustos vadeli varantta 3 gündür deli iþlem oluyor. dün 7 milyon adet bugün 3.5 milyon adet. vadeye kalmýþ kaç gün 135 olur mu viob peki neden bu kadar al sat yapýyor. gün içi %40 marj var en son alanýn elinde sýfýrlama ihtimali çok yüksek gün içi al sat desen marja göre büyük kumar.sabah 0.14 en düþük 0.20 en yüksek.Dün 0.26 ile0.19 arasý kapanýþta fiyatý yukarý çekip ertesi gün endeks düþmesede %20 aþaðýdan açýlýyor. VARANTTAN ZÝYADE HALA ÞU KISA ZAMAN ZARFINDA PALA135 YAPABÝLÝR MÝ DEMEKTEN GERÝ KALMIYORUM. yAZIMI OKUYUP SAKIN ATLAMAYIN FELÇ OLURSUNUZ SIFIRLAMA ÝHTÝMALÝ BANA GÖRE %90 AMA PALA BU
Dikkatimi çekmiþti geçenlerde UZICE sabah0.14-15 yanýyordu ve deli iþlem var hafta sonu sýfýrlanma ihtimali yüksek ama ya 135 yakarsa diye çok geçirdim cuma günü ve bugün ayný taktik en düþüðü göster sonra 0.24 þu an deli para yazdýrýyor tabi riskini alabilene. sabah yine elim geldi gitti. yemedi alsaydým bi 10 bin adet 1400 oldu 2400 lira 1000 lira kar daha giderse ayrý ama ertesi güne býrakýrsan artý da açsa %20-30 eksi vade kaybýyla açar. 135 dayanak üstü þov yapar ama 0.14 ten almadýðýmý 0.24 ten hiç alamam gideceðini bilsem de
Bilinsin ki çakallarýn hükmü kurt ayaða kalkana kadardýr.
Yer Ýmleri