Ama bugün salmayabilirler alýþlar kuvvetli gibi bir an önce 110 bini göstereyim diye de düþünebilirler
Ama bugün salmayabilirler alýþlar kuvvetli gibi bir an önce 110 bini göstereyim diye de düþünebilirler
Bilinsin ki çakallarýn hükmü kurt ayaða kalkana kadardýr.
Þu an kafama göre diyim kapanýþa yakýn bir deðerlendirmek lazým lakin 110 üzeri kalýrsa oralardan bi 2-3 bin puan daha alýrlar.
Þansa bak dün DAX satým alayým dedim 13.090 larda geziyordu.95 üzeri kýrýlým o kadar nbefret etmiþim almadým. þimdi 12.960 larda. bazen de böyle inatlaþýyor duygusal oluyoruz. 2 defa kýsa da çarpýlýnca![]()
dax'a bulaþma tavsiyem bileni ihya bilmeyeni periþan eder
iyi mi ettim bilmiyorum ama dedim ya bi kuyruk acým var. UZDSF leri 0.71-72 den verip dax alýma geçtim 12.970 lerden DXDMC 0.54-55 ten ardýndan 12.930 lara kadar verdiler. kimse etkilenmesin diye yazmadým. Çok riskli tepede alým neredeyse zir ve 13.095 ler. biz çýkýyorsak bunlarda çýkar dedim þansa. bu DAX bana jübile yaptýracak ya neyse. yazý tura.![]()
Teþekkür ederim yorum için. Dediðiniz gibi her an yön kayabilir genelde Dow olsun DAX olsun bugünkü düþüþleri ertesi güne taþýmýyor düzeltme olarak alýp yoluna devam ediyor. tabi yolun sonuna gelmiþsek bu mantýk çalýþmaz. Þu an herkes DAX'ýn düþmesini bekliyor çoðu kannatimce satýmda. Ayný bizim BÝSTteki durum gibi 108 üzeri zor deniyordu 110-112 niye olmasýn DAX da 13.500 hedef ama trende bakar 12 bin çýkýþý gibi devam ederse ne ala yoksa vur kaç.DXDMC dayanak 13 bin vade 31.11 2017
Yer Ýmleri