varant bul karayý al parayý mantýðý ile çalýþýr sizi önce tahrik eder sonra teþvik eder az gelen para sizin bu oyunun çok kolay olduðunu düþündürür sonunda beklentinizi ve riskinizi artýrýr. sonunda balýk aða takýlmýþtýr ve kývrým kývrým kývranýr durursunuz þuradan döner buradan döner diye ama ne yazýk ki vade sonuna kadar hiç bir þey olmaz ve vade sonu geldiðinde sýfýrlanýr. sonra macera yeniden baþlar bir hisseyi daha seçerler sonra sebepsiz alýrlar milleti tekrar bataða çekerler sonra vade sonuna kadar ayný filmi bir daha izletirler. bu sarmal döngü böyle gider ne habere ne tekniðe ne ekonomiye nede mantýða sýðmaz anlamakta çok zorlanýrsýnýz oysa basit mantýk ky söðüþleme mekanizmalarýndan sadece biri fakat en hýzlýsýdýr.
Sanki beni anlattýn kardeþ ya, kývranýp duruyorum thývh de 😂
LG-X240 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
elindeki sýfýrlansýn bak 1 tl belki 2 tl oynayacak yani sana belki de en az 100 kademe kazandýracakken bir türlü kazanamayacaksýn. 2 ay vadeli halkbank almýþtým 1 tl düþsün ben zararýmý kurtarýyordum karý ona kalsýn tam 2 ay bekledim düþmedi elimdeki sýfýrlandý 2 ayda 5 tl düþtü eðer vade olmasaydý 1 koyup beþ alacaktým hemde 2 ayda. boþuna para kaptýrýyoruz burada borsa varant viop fx hepsi tuzak mantýk dýþý tezgah ve baþýnda da devlet var. þikayet edecek biride yok ne gerek var bu kadar kaybetmek için kendimizi hýrpalamaya.
Varant iþi þakaya inada gelmez trende ters oynama gün içi ters oynayacaksa zirveden dene. Çýkýþta olan endekse ya da hisseyi þortlama 10 liradan beri THYO satýma bulaþmayýn dedik 13 ü geçti %30 spottaki kar varanta nasýl yansýr batýrýr adamý.Ya diperden ya da zirvelerden oyna. Misal endeks %2 pirimli tepki için þort yap ya da %2 eksi uzun aç en azýndan daha altý yok dersin az zararla kaparsýn vadesi yakýn olan varant riaktir alýrsan eve götürme sabah açýlýþa bak yine al.Bir haftadýr uzun kovaladým. Dün misal bile bile varantta kaldým UZDCJ alým varantý 42 den vermedim sabah karýna 35 kapadý sabah 30 u gördü. Kapanýþta 43 ü görüp ver geldik 132 ye ümit var 31 Aralýka kadar þu an n akitim sabah izlerim araya hafta sonu giriyor hele ay sonu vadede büyük kayýp olur vadeden bulaþma en azýndan kapanýþta ver.
Bilinsin ki çakallarýn hükmü kurt ayaða kalkana kadardýr.
Uzun için UZIDH varantýný izleyeceðim yarýn 140 bin dayanak 28 þubat vade . Satým içinse UZIYV varantý 125 bin dayanak 28 þubat vade. 31 aralýk vadeye vur kaç amaçlý girilir artýk
Bilinsin ki çakallarýn hükmü kurt ayaða kalkana kadardýr.
Yarýn verirse 0,15 ten UZSDH yazdým. 40000 adet. Kýsa vadeli düþüþ için. Tabi almam endeksin 108 bine gelmesi gerekiyor.
XT1635-02 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri