Originally Posted by pit ana hissedeki derinlik ve takas önemli. varantýn derinliði eðer kotasyon dýþý hareket ediyorsa önemli. Kurum bazýnda bazý kurumlarýn iþlemlerini izlemek varantta faydalý olabiliyor. Özellikle ky nýn iþlem yapmadýðý kurumlar diyeyim... anladým sn. pit teþekkürler. oran konusunda cevabýnýz varmýdýr?
Originally Posted by bb79 anladým sn. pit teþekkürler. oran konusunda cevabýnýz varmýdýr? oran derken?
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
Originally Posted by pit oran derken? 1-2-3-5-10 0,5 çarpanlar diye geçiyor galiba onlarýn anlamý nedir. hesaplamada kullanýlýyor galiba?
Originally Posted by bb79 1-2-3-5-10 0,5 çarpanlar diye geçiyor galiba onlarýn anlamý nedir. hesaplamada kullanýlýyor galiba? hesaplamayý dediðim gibi ben siteden yaptýrýyorum. Dün varant açýsýndan yoðun ve kazançlý bir gündü... herkese bol kazançlar
Originally Posted by pit hesaplamayý dediðim gibi ben siteden yaptýrýyorum. Dün varant açýsýndan yoðun ve kazançlý bir gündü... herkese bol kazançlar teþekkürler
Forum Rules
Yer Ýmleri