usta halen varanta devammý bir ara gümledim býraktým ben yýl 2014 sonradan ufaktan sermaye yaptým son 8 ay iyi kazandýrdý býst hisseler
usta halen varanta devammý bir ara gümledim býraktým ben yýl 2014 sonradan ufaktan sermaye yaptým son 8 ay iyi kazandýrdý býst hisseler
Bu varant iþinde inatlaþma çok hazin sonlara gebe.THIUM vardý sanýrým sýfýrlayacak, bi düþemedi THY
Aynen ben bir kaç sene öncesi varant ta iþlem yaparken kýsa vadeli Grafikler sayesinde 1000 tl yi 6000 tl yaptým havam dan yanýma yaklaþmak mümkün deðildi sonra pisikolojim mi deðiþti kibirlendim mi anlamadým o para sýfýrladýktan son ra bir o kadar da iþ ve DEUS a verdim heralde
kýsa vade vur kaç en iyisidir
Stop lossunuz olan miktar bu piyasalarda ne ise o kadardan fazlasýný varanta koymayýn. Bu lafý tam olarak anlamayan varanta kesinlikle bulaþmasýn.
SM-N9000Q cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
milyon dolarlýk bir soru UZICE 135 dayanak 29 aðustos vadeli varantta 3 gündür deli iþlem oluyor. dün 7 milyon adet bugün 3.5 milyon adet. vadeye kalmýþ kaç gün 135 olur mu viob peki neden bu kadar al sat yapýyor. gün içi %40 marj var en son alanýn elinde sýfýrlama ihtimali çok yüksek gün içi al sat desen marja göre büyük kumar.sabah 0.14 en düþük 0.20 en yüksek.Dün 0.26 ile0.19 arasý kapanýþta fiyatý yukarý çekip ertesi gün endeks düþmesede %20 aþaðýdan açýlýyor. VARANTTAN ZÝYADE HALA ÞU KISA ZAMAN ZARFINDA PALA135 YAPABÝLÝR MÝ DEMEKTEN GERÝ KALMIYORUM. yAZIMI OKUYUP SAKIN ATLAMAYIN FELÇ OLURSUNUZ SIFIRLAMA ÝHTÝMALÝ BANA GÖRE %90 AMA PALA BU
Bilinsin ki çakallarýn hükmü kurt ayaða kalkana kadardýr.
Normalde bu varantýn 0.05-0.10 arasý gezmesi lazým. zamanýn azalýþýna göre.Vade kaybý falan ama olurda 135 olursa o zaman durum farklý
Bilinsin ki çakallarýn hükmü kurt ayaða kalkana kadardýr.
Yer Ýmleri