Faiz topiginin mudavimlerinin yarısından fazlası dolarci olmuş, gidin dolar topiginde yazın diye taklacak, bir iki şey karalayacaktim (ki bunu ara sıra diyenler tam anlamıyla sacmalamaktadir, kendilerine akli sıra milleti hizaya getirmek konusunda anlamsız bir statü yüklemektedir, dolar-faiz bu ülkede birbirinden ayrı değerlendirilemez),,,,
,,,, ancak su 0,64 kredi faizini ne güzel unutmusken yine aklıma getirdiniz, yine sinirim bozuldu...
Bu bedava kredi birikim sahiplerine son donemde atılmış en büyük kazıktir, yılların birikimini bir anda pul etmiştir...
Daha da acisi halihazırdaki ekonomik durumun da en önde gelen sebeplerinden biridir..
Arçelik ve tüpraş rekor seviyede tl borçlanmış tahvil ihracı ile. Bloomda böyle bir haber var.
Bir önemi var mı sizce? Nasıl yorumlabilir?
senelerdir yaptikları rutin bir işlemin tekrari.hic bir onemi yok yorumlanmasina gerekte yok...açın bir ozel sektor tahvil bono fonlarının icinde ki ozel sektor tahvillerini akbankindan, ereglisine , şişecamindan turk traktorune cogu firmanin tahvili yahut bonosu var .yada m.k.k da yayinlaniyor hangi sirketin ne zaman tahvil yada bono borclanmasi yapacakları.
Fiba fx fiyatlamasına dikkat çekmek istiyorum.Bankalararası usd alış satış fiyatlarına bakınca en iyi satış fiyatının 0,007 tl altından satış (en iyi alış fiyatına eşit civardan )yaptığını görüyorum.Bu nasıl mümkün olabiliyor bilgisi olan var mı?Diğer platformlarda bu kadar iyi fiyatlama yapan var mı?
paraları yoktur. maaş, kira, kredi ödeyecektir. nakit sıkışıklığı vardır.
reel ekonomi pandemiden dolayı çök kötü. bir de banka 25 faiz ile kredi veriyor. nakit akışı iyice kitlendi.
Yer İmleri