850K esnaf vergi vermeyecek sanmistim ama oyle degilmis.
Gercek usul degil de goturu usulde vereceklermis..
https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/...ilari-41762209
Yuregim ferahladi.
TL de kalmaya devam edecegim, iluzyon olsa da
Syg,
850K esnaf vergi vermeyecek sanmistim ama oyle degilmis.
Gercek usul degil de goturu usulde vereceklermis..
https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/...ilari-41762209
Yuregim ferahladi.
TL de kalmaya devam edecegim, iluzyon olsa da
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?
devlet hazine maliyesi super vergiler topluyor,
ancak malum sebeplerle yetmiyor ,
vatandaşa yeni yükler bindiriliyor , oranları artırıyor , verilen hakları daha da kısılıyor..
yani maliyenin biraz vatandaşın cebinde para kalsın tasarruf yapsın ,ailesi için harcasın diye bir derdi yok ...
mesela asgari ücret art devlet ödemeleri 2900+1.400=4.300 tl .. kaç esnaf bu yükün altında kalkabilir ?
devlet vatandaşa diyor ki ver ver ver...
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
muhalefet ne diyor vergi reformu yapacağız ...vatandaşı ezdirmeyeceğiz falan filan ...
emlak vergisinde en yüksek değer artışını kimler yapıyor ? (2-3 kat hiç acımadan... peki vatandaşın geliri o kadar artımı ki ? )
kasada para yokken sadece kendisine destekleyen sendika için sonuna kadar popilizm yapan kim ?
sözde ekonomi reformu yaptıran DERWİSH'in amacı neydi ?
vatandaş kimin umrunda ki ?
Kalacak bu enkazı kim kaldıracak ?
yine yük vatandaşa bindirliecek...
yani yine
VER VER VER
There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?
Ben bu stopaj olayını tam anlayamadım, dün bir miktar nkolay bono bozdurdum %5 stopaj alındı, burada %18 faizle ve %5 stopajla durmak mı yoksa pasifte para kalmasına rağmen renkli hesap ve kiraz hesapta %18.5 da durmak veya ppz fonu almak daha mı kârlı oluyor.
Yer İmleri