dudu garanti money 141 tl aidat kesip iade etmiyor ,bir ksýmýný iade etsede 9 ay kapatmayacaksýn diyor ,bilgine
burgan %18 yapmýþ ama bence hala az bu arada mevduat garantisi bile olmayan aktifbankýn n kolayý hala %18 de býraktýðýndan dolayý kademe kademe çýkýyorum aktiften. faiz artmadan önce de %18 veriyordu aktifbank faizin 200 baz puan artýþýný görmezden gelmeye devam ediyor. Bugün üçte birini satýp PPF lere geçiþ yaptým. hala arttýrmazsa nkolay ile 3 iþ günü sonra iþim olmaz...
“First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Daha önce yazdýðým gibi ben 13 yýl kesilen aidatý geri aldým. Geçen sene iþ bilmez satýþ temsilcisi inat etti vermedi aidatý. Bende iptal ettim. Sonradan iade ettiler ama artýk çok geçti.
%5 indirim diye birþey sözkonusu deðil yalnýz. Eðer Migros personeli deðilseniz. Migros personeli olsanýz da bu limit gerçi 900 lirayý geçmez. Money'ye yönelik özel kampanyalar olduðu doðru ama her alýþveriþinizde yüzde 5 indirim beklemeyin money le. bilginiz olsun.
Ok.
M2007J20CG cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vakýf mh aylýk 18,50 teklif etti. Þuan aktifteyim yarýn muhtemelen paramý vakýfa taþýmayý düþünüyorum.
Oran bilgisi babýnda yoldaþlarýma yazayým dedim.
Fiba 32 gün 18.50 400bin
Yer Ýmleri