Burnu iyi koku alan faiz artýrým mesajýný aldý bile reis bunu hep yapýyor
😀. Aynen. Ama bana da günah çýkarýyor gibi geldi. Yani faiz artacak ama ben istemiyorum bana raðmen arttýrýyorlar ne yapayým diyor. Esasen yapacak baþka. E kaldý ki dolar düþmeli. Dolar düþmezse hükümet düþecek bak dedi dersiniz. Markete girilmiyor. 70 liraya tereyað mý olur. Milletinde canýna yetti ama yüksek faiz düþük kur bu sistem uzun süre gitmeli baþka çare çok çare
2018 di sanýrým elimde dolar var yine böyle konuþuyor. O günde merkezin faiz kararý bekleniyor.Baþkan tv de faize karþýyým falan diyor.dedim kaç gökhan bu faiz artacak. 600 baz puan I koydu masaya dolar nereye kaçacaðýný þaþýrdý. Þuan için söyleyeceðin dolar da 7,52 üzeri tutunmalar tehlike arz eder. Ama ben yinde de düþeceðine inanýyorum dolarýn. El mecbur alttan toplamak için faizle dolarýn kafasýna vurmalý
Baþkanýn bazý þifreli konuþmalarý var mesela borsa þöyle yükseldi böyle þahlandý dediði anda borsadan kaçýþ vakti gelmiþtir. Defalarca denedim. 4 defa falan tecrübe ettim. Son günlerde baþým dumanlý pek takip edemedim farklý dertlerim var çözümsüz.ama takip eden varsa baþkaný. Borsa ile ilgili konuþtuysa eðer. Þöyle yükseldi böyle þahlandý gibi. Borsa artýk bitmiþtir. Zaten faiz borsanýn rakibi olduðuna göre burdan fazlasý BÝST’i de bozar. Dolar da düþer BÝST’te düþer daha önce yaþamadýk mý yaþadýk
Yer Ýmleri